Abia iesit la pensie, fostul sef al ISU Hunedoara s-a impuscat in piept cu o arma pe care o detinea legal. A fost transportat de urgenta la un spital din Timisoara

Fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, colonelul Viorel Demean, in varsta de 47 de ani, s-a impuscat accidental in piept cu o arma pe care o detinea legal. Sotia fostului sef al ISU Hunedoara, pensionat cu data de 1 decembrie 2022, a sunat de urgenta la 112. Politistii au intocmit dosar penal.


Incidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 10,30.

“Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara a fost sesizat astazi, in jurul orei 10,30, prin apelul de urgenta 112, de catre o femeie cu privire la faptul ca sotul acestuia s-ar fi impuscat accidental cu pistolul pe care il detine legal in piept (in zona toracelui), in timp ce se afla la locuinta acestuia, din Deva”, precizeaza IPJ Hunedoara.

Barbatul a fost preluat de un echipaj medical, in stare stabila, si transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea ingrijirilor medicale. Ulterior, medicii cu decis mutarea lui la Spitalul Municipal din Timisoara. Plaga impuscata se afla in partea stanga a toracelui, Surse medicale spun ca sansa acestuia a fost faptul ca glontul a trecut pe langa inima.

Politistii au intocmit, in acest caz un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. De asemenea, politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, barbatul este fostul sef al ISU  Hunedoara. Acesta s-a pensionat recent, la 1 decembrie 2022. (V.E.)

Leave a Reply