Jocuri de noroc iesite din tipar pe care sa le incerci la casino

Foarte multi dintre jucatorii care merg in cazino, fac acest lucru pentru a gasi anumite jocuri si sloturi speciale care sa le ofere o experienta de joc unica. Desi majoritatea jucatorilor cauta mereu sa joace la aceleasi sloturi, exista momente in viata fiecaruia dintre ei cand trebuie sa incerci si lucruri noi, iar din fericire, atunci cand vrei sa incerci lucruri noi la cazino si mai ales la sloturi, exista sute daca nu cumva chiar mii de variante de sloturi pe care le poti incerca pentru a scapa de plictiseala.


Exista sloturi mai putin cunoscute si cu tematici excelente in ofertele tuturor producatorilor de software. In acest ghid avem si noi cateva recomandari pentru tine.

21 Duel Blackjack

Avem din nou ocazia sa discutam despre unul dintre jocurile celor de la Playtech si avand in vedere diferentele dintre ce reuseste aceasta echipa sa lanseze si ce lanseaza toti ceilalti producatori din lume, trebuie neaparat sa acordam o atentie sporita acestui producator deoarece jocurile sunt in primul rand compatibile cu superbet bonus de ziua ta si in al doilea rand, sunt extrem de calitative din punct de vedere grafic, dar si functiile bonus au reusit mereu sa creeze un context benefic pentru jucatori. 21 Duel Blackjack este o varianta de Blackjack online care a reusit sa combine doua ideologii de joc separate.

Pe ecranul de joc vei vedea ca Playtech a combinat jocul de Blackjack cu cel de Texas Holdem, iar cele doua concepte se imbina extrem de bine pentru a crea cea mai buna experienta de Blackjack, dar care devine din ce in ce mai interesanta pe masura ce te joci. Scopul este similar cu cel din Blackjack, sa ajungi la 21 de puncte sau cat mai aproape de 21 fara sa depasesti.

Daca vei reusi acest lucru, vei castiga rundele. Dar unde este conexiunea cu Texas Holdem? Pai spre deosebire de cele doua carti pe care le ai in mana la fiecare runda si cele doua carti pe care le va avea dealerul, mai exista alte doua carti care sunt comune. Conexiunea cu Texas Holdem se vede aici unde fiecare jucator se poate folosi de toate cele 4 carti pentru a colecta puncte.

Deal and Reveal Blackjack

Nu te asteptai sa gasim un joc in care producatorul a combinat pokerul cu blackjack nu-i asa? Dar ce spui de un joc de Blackjack unde dealer-ul iti va arata care sunt cartile pe care le are? Pentru ca in Deal and Reveal Blackjack, regulile sunt mai permisive pentru jucatori si le ofera mai multe informatii pentru ca acestia sa poata inscrie castiguri mult mai mari. Deal and Reveal Blackjack este asemanator cu un joc de Blackjack clasic, cu o singura diferenta majora, aceea ca in unele cazuri, dealerul iti va arata ambele lui carti.

Daca un dealer primeste prima carte un 2, 3, 4, 5 sau 6, acesta va intoarce cu fata in sus si a doua carte pentru ca tu sa primesti toate informatiile si sa faci cele mai bune alegeri pentru a obtine un castig.

Acest stil de joc iti ofera foarte multe avantaje deoarece de exemplu, daca tu ai un total de 13 puncte in mana, iar dealerul are un 5, strategia de baza spune ca ar trebui sa alegi un stand pentru ca sunt sanse mai mari ca dealerul sa dea bust cand incepe sa extraga bani. Dar daca acesta va intoarce a doua carte si va dezvalui un 6, totalul de 11 iti va indica faptul ca trebuie sa faci hit.

Card Craps

Pentru ca astazi vorbim despre jocuri ciudate, este timpul sa iti oferim cateva detalii pentru unul dintre cele mai ciudate, dar totusi creative jocuri de noroc pe care industria le-a oferit vreodata jucatorilor din anumite tari.

Dupa cum stii, jocul de Craps este posibil numai cu ajutorul zarurilor, dar ce se intampla atunci cand intr-o tara sunt interzise castigurile realizate cu ajutorul zarurilor? Pai, cazinourile fie vor interzice jocul de Craps, fie vor gasi o alternativa suficient de creativa pentru a oferi acest joc in continuare jucatorilor pasionati.

Astfel, avem si un exemplu care s-a practicat pentru destul de mult timp in California cand zarurile erau interzise, iar cazinourile au gasit totusi o cale pentru a oferi jucatorilor oportunitatea de a se juca Craps. Singura diferenta era ca desi nu aveai voie sa folosesti zaruri, nu spune nimeni ca nu ai fi putut sa joci Craps cu carti de joc. Asta s-a si intamplat, iar jucatorii care se aflau la mese de Craps, in loc sa arunce zaruri aleator, trageau doua carti tot in mod aleator.

Concluzie

Jocurile de noroc pot fi mult mai distractive decat ai experimentat deja. Cu cat vei petrece mai mult timp in cazino, cu atat vei avea parte de experiente mai placute. (I.P.)

Leave a Reply