Vocea Romaniei: Iulian Nunuca, din Pascani, este marele castigator al premiului de 100.000 de euro. „Ma mandresc cu toata inima ca sunt tigan!”

Iulian Nunuca, din echipa lui Tudor Chirila, este marele castigator al concursului Vocea Romaniei de pe Pro TV si al premiului de 100.000 de euro, la sfarsitul finalei de vineri seara.


Locul patru a fost castigat de Winael Baldus, locul trei de Teodor Debu, iar locul doi a fost ocupat de Andra Botez.

Iulian Nunuca, castigatorul de la Vocea Romaniei 2022, este din Pascani, are 18 ani si a uimit inca de la auditiile pe nevazute. In semifinala, concurentul din echipa lui Tudor Chirila si-a impresionat pana la lacrimi antrenorul, potrivit Unica.

„Muzica e tot ceea ce vreau sa fac si prin asta imi gasesc si linistea si fericirea, toate emotiile. Mama si doamna invatatoare m-au inscris la foarte multe concursuri la care pot sa castig premii”, marturisea Iulian Nunuca cu ceva timp in urma.

Tatal si bunicul lui Iulian Nunuca sunt lautari, unii extrem de cunoscuti in zona din care acestia provin, astfel ca, de mic copil, a crescut pe acordurile instrumentelor muzicale. Recunoaste ca nu ii este rusine sa spuna ca face parte din etnia romilor si se bucura extrem de mult de faptul ca familia lui il sustine si a inteles decizia lui de a canta alt stil muzical, el marturisint ca se regaseste in stilul pop clasic.

„M-am regasit in muzica pop, clasica, dar n-as putea sa spun ca sunt diferit, pana la urma sunt tigan si nu fug de asta, ma mandresc cu toata inima ca sunt tigan! Sunt diferit prin faptul ca am ales sa fac altceva decat ceea ce ei si-au propus”, a declarat el la Pro TV.

Carla`s Dreams, Raluka, Irina Baiant, Surorile Osoianu si Damian Draghici au urcat pe scena si au cantat, fiecare, alaturi de unul dintre finalisti. (I.P.)

Leave a Reply