ANAF a incasat peste 2,4 milioane de lei la o persoana fizica, intr-un dosar penal de spalare a banilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca, prin Directia generala executari silite cazuri speciale, a recuperat, de la o persoana fizica, peste 2,4 milioane de lei.


In acest context, se mentinoneaza, intr-un comunicat de presa, ca Directia generala executari silite cazuri speciale a realizat incasari semnificative la bugetul de stat in suma de 2.455.914,84 lei, reprezentand suma confiscata de la o persoana fizica, ca urmare a savarsirii infractiunii de spalare a banilor, in dosarul penal nr. 3460/3/2018*.

Reamintim ca, in baza unui ordin transmis de conducerea ANAF, administratiile judetene, administratia marilor contribuabili si Antifraudei urmeaza sa actioneze in perioada 27-30 decembrie 2022 pentru maximizarea colectarii veniturilor bugetare in scopul realizarii nivelului programat.

ANAF trebuie sa verifice declaratiile depuse si obligatiile fiscale scadente in aceasta perioada si sa actioneze acolo unde considera necesar prin contactarea telefonica sau echipe mixte de control operativ la contribuabilii cu obligatii fiscale curente semnificative ramase neachitate. (V.E.)

Leave a Reply