Cine este politista din Bucuresti care a renuntat la job pentru a se dedica videochatului. A fost arestata preventiv in dosarul fratilor Tate

Dupa arestarea fratilor Tristan si Andrew Tate, pentru viol si trafic de persoane, pe numele altor doua persoane au fost emise mandate de arestare. Este vorba despre o fosta politista si un fotomodel.


Luana Radu (foto, stanga) si Georgiana Naghel sunt cele doua femei numite de presa britanica “ingerii lui Tate”.

Luana Radu, in varsta de 32 de ani, una dintre femeile care a fost arestata impreuna cu fratii Tate, lucra anterior la o sectie de politie din centrul Bucurestiului, insa a renuntat la locul ei de munca in urma cu opt ani in schimbul unui loc in industria videochat-ului.

In timp ce facea videochat, Luana, care foloseste si numele Ellie Dely pe retelele de socializare, l-a intalnit pe Tate si, in cele din urma, a devenit asistentul sau administrativ, ajutandu-l sa-si gestioneze imperiul afacerilor online, care valoreaza aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Luana Radu a absolvit Academia Romana de Politie, dar se crede ca a lucrat ca ofiter de politie doar aproximativ patru ani, inainte de a pleca, in 2014, pentru a castiga mai multi bani.

Georgiana Naghel s-a nascut in Bucuresti, are 28 de ani si are si cetatenie americana. Daily Mail spune despre ea ca este model, influencer si femeie de afaceri. Mai mult, de aproape un an ar fi iubita lui Andrew Tate, dupa ce l-a cunoscut pe la scurt timp dupa ce acesta a ajuns in Romania, acum cinci ani.

Ar fi iubita lui Andrew Tate, de aproape un an, cei doi formand un cuplu dupa ce aceasta l-a ajutat cu interesele sale de afaceri.

Aceste doua femei sunt locotenentii de incredere ai lui Tate si ingerii lui. Sunt o parte importanta a crimelor care au avut loc, deoarece s-au asigurat ca femeile care erau tinute impotriva vointei lor sa faca ceea ce li s-a spus. Fratii Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor crime, la fel si aceste doua femei.

Ei traiesc o viata fantastica, care nu este in concordanta cu pozitia lor financiara. Conform legislatiei, ea era obligata sa depuna o declaratie anuala de avere pentru a-si dovedi situatia financiara. Ultima ei declaratie a fost inainte de a parasi forta in 2014 si arata ca avea mai putin de 400 de lire sterline pe numele ei”, a declarat o sursa din politie pentru dailymail.uk.

Sursa a adaugat: „Din postarile ei pe retelele de socializare vedem imagini cu ea in locatii exotice purtand marci de lux. Ancheta politiei va stabili cum a intrat brusc in posesia acestor bani. Naghel a postat cateva fotografii pe retelele de socializare cu ea si Tate impreuna”

Acestea ar fi fost complice in sechestrarea a cel putin sase tinere, pe care le-ar fi supus la perversiuni sexuale, fara voia lor.

Luana si Giorgiana au fost saltate din vila din Pipera a fratilor Tate. Potrivit anumitor surse, acestea isi petreceau cea mai mare parte a timpului distrandu-se si monitorizandu-le interesele de afaceri.

Tate si Tristian impart aceeasi celula din Bucuresti, unde au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in asteptarea cercetarilor suplimentare. (V.E.)

Leave a Reply