Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav. Era in masina cu fratele unui primar PSD

Un politist de la IPJ Teleorman care a provocat un accident rutier grav, vineri seara, pe o sosea din Turnu Magurele, a fugit de la fata locului. Acesta a incercat sa scape basma curata.


Un barbat in varsta de 43 de ani a provocat un accident rutier grav, vineri seara, pe o sosea din Turnu Magurele, si a fugit de la fata locului. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba despre un agent de politie care se afla in masina cu fratele primarului din satul Plosca, judetul Teleorman, Marius-Cosmin Serban. 

Politistul s-a izbit puternic de o masina in care se aflau patru oameni. Toti au suferit rani grave si au fost transportati la spital. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate in zona, care arata clar faptul ca politistul taie calea unui autoturism, condus de o femeie in varsta de 29 de ani.

Dupa impact, barbatul trage masina si fara pic remuscare, in loc sa se indrepte spre cele patru victime din autoturismul in care tocmai intrase, se face nevazut.

Intr-un final politistul, dar si fratele primarului din Plosca au mers la politie, acolo unde au declarat accidentul. Initial politistul s-a gandit la o varianta de a scapa de pedeapsa.

Mai exact, a vorbit cu fratele primarului ca acesta sa ia vina asupra lui. Doar ca, odata ajuns la politie, testat cu alcooltestul, fratele primarului a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,80 grame alcool pur in aerul expirat.

Acela a fost si momentul in care intelegerea dintre cei doi a picat. In aceste momente, politistul este cercetat penal. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply