Lumea Oceanelor „se deschide” pentru cei mici – animale subacvatice, imagini din adancul marilor, dar si sesiuni educative, la Iulius Town Timisoara (P)

Cum erup vulcanii, cum „respira oceanele”, cum si de ce se formeaza fluxul si refluxul si ce legatura are Luna cu cele doua fenomene? Poate unul dintre cele mai captivante mistere de pe Pamant este insusi Oceanul Planetar. In perioada 21 – 29 ianuarie 2023, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani sunt asteptati sa afle „Misterele Oceanelor“, la Iulius Town. Participarea la proiectiile video este gratuita, fiind necesara inscrierea.


Multe dintre secretele din adancurile Oceanului Planetar au fost descoperite de catre exploratori, iar acum sunt prezentate la Iulius Town, in Atrium, prin intermediul proiectului educational „Misterele Oceanelor”.

Proiectiile video se vor vedea intr-un dom special si urmaresc aventura a doi pestisori care lupta sa-si salveze reciful de corali, afland informatii interesante despre casa lor. In drumul lor, acestia se vor intalni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pesti, pisici de mare etc. Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cat de important este sa protejeze natura si sa recicleze, iar la finalul proiectiei va fi si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

La spectacole sunt asteptati copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se fac la numarul de telefon 0790.431.733. Fiecare proiectie dureaza 40 de minute; spectacolele au loc de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 – 18.00, iar sambata si duminica, de la ora 12.00, pana la ora 20.00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii.

Nu uita: inscrierile se fac la numarul de telefon 0790.431.733, iar proiectiile vor avea loc in perioada 21 – 29 ianuarie! (I.P.)

Leave a Reply