Politistii locali au reusit sa-l prinda, in doar cateva minute de la comiterea faptei, pe autorul unui furt de telefon in zona centrala a Timisoarei

Politistii locali din cadrul Biroului Proximitate si Siguranta Publica, aflati in patrulare aseara, in jurul orei 23,15, in Piata Victoriei, au observat doua persoane care alergau una dupa cealalta, dinspre Piata Huniade catre Pacul Civic.


La observarea patrulei, unul dintre barbati, un timisorean in varsta de 45 de ani, s-a oprit si le-a povestit ca celalalt i-a sustras un telefon mobil sub pretextul ca vrea sa sune pe cineva.

In acel momentul, politistii locali au fugit dupa cel banuit de furt, prin Parcul Civic, observandu-l ascuns dupa un copac, langa un punct de distributie a gazului. In acel loc a si aruncat pe jos telefonul sustras, incercand sa scape de el. Politistii locali l-au retinut si l-au identificat in pesoana lui L.I., de 18 ani, tot din Timisoara.

Cel in cauza a fost predat politistilor de la Sectia 1 Timisoara pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply