VIDEO Un politist a surprins o adevarata „minune”: un cersetor se ridica din scaunul cu rotile, isi aprinde o tigara si pleaca de pe strada alaturi de „impresarul” sau

Un politist de la IPJ Brasov semnaleaza cazul unui barbat care, dupa ce dupa ce ar fi cersit mai multe ore in Brasov si a fost recuperat de pe strada de „impresarul” sau, se ridica din scaunul cu rotile, dispozitivul medical este pus in portbagajul unei masini, dupa care grupul infractional dispare de la fata locului.


Un barbat aflat in scaun cu rotile, despre care se spune ca a cersit in Brasov, a fost surprins in timp ce se ridica in picioare si si-a aprins o tigara mergand spre masina, relateaza Transilvania365.ro, care publica postarea pe Facebook a unui politist din municipiu.

Videoclipul cu “minunea” aproape biblica a fost filmat de Daniel Zontea, agent sef principal la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, care-si indeamna concetatenii sa nu incurajeze cersetoria

”Tre’ sa recunoastem ca, indiferent cat de bun ne este locul de munca, cu totii mai avem momente in care trantim si injuram atunci cand ramanem peste program. Din acest material concluziile le trageti voi. Eu insa imi voi pastra aceeasi convingere: Mana intinsa nu primeste ajutor”, a scris Daniel Zontea pe pagina sa de Facebook.

„Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”, este o replica celebra a actorului Gheorghe Dinica in filmul Filantropica, in care interpreteaza rolul unui ”impresar” de cersetori. (V.E.)

Leave a Reply