VIDEO Post de politie din cadrul IPJ Cluj, atacat cu un cocktail Molotov! Piromanul, un cetatean de origine marocana, a fost retinut de politisti

Un barbat de origine marocana a incercat, marti seara, sa incendieze Politia Orasului Huedin, care apartine de IPJ Cluj, aruncand pe usa cladirii un cocktail Molotov. Doar norocul a facut ca agentii aflati in hol sa scape fara arsuri, dar focul a distrus usa de la intrare. Dupa ore de audieri, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore. Inainte de a comite fapta, a fost live pe facebook si a adresat insulte politistilor romani, informează dejeanul.ro.


Barbatul de origine marocana, dar si cu cetatenie romana, a baut beri dupa beri intr-un bar din oras, iar apoi a plecat, hotarat, spre sediul politiei, sa isi faca dreptate, nervos fiind pe politisti. O camera de supraveghere a surprins momentul in care barbatul, avand cocktailul Molotov in mana, merge spre sectia de politie, deschide prima usa, iar mai apoi isi duce planul la bun sfarsit.

In momentul acela, la parterul cladirii se aflau cativa agenti, iar ofiterul de la poarta a reusit sa se fereasca de flacarile uriase, in ultimul moment. Politistii din cladire au iesit in curte, dar cu un extinctor au reusit sa stinga usa cuprinsa de foc. Barbatul a fost imediat imobilizat, iar mai apoi au inceput cercetarile. Inainte de a merge sa dea foc sediului politiei, barbatul a facut un live pe facebook, din bar, in care a adresat insulte politistilor. 

Acesta a mai avut si in trecut probleme cu legea, tot pentru fapte cu violenta, dar cei ce il cunosc spun ca bautura ii schimba total comportamentul. A fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi va fi dus si in fata unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. Va fi cercetat pentru distrugere prin incendiere si ultraj si risca pana la 12 ani de inchisoare. (V.E.)

One thought on “VIDEO Post de politie din cadrul IPJ Cluj, atacat cu un cocktail Molotov! Piromanul, un cetatean de origine marocana, a fost retinut de politisti

Leave a Reply