FOTO Tragedie rutiera in pasajul Michelangelo din Timisoara! Doi tineri in varsta de 19 ani au decedat, dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu o autospeciala a STPT

O tragedie rutiera s-a produs, azi noapte, in orei 1, in pasajul subteran Michelangelo din Timisoara. Un tanar in varsta de 18 ani care conducea o masina pe bulevardul Vasile Parvan, dinspre strada Mihai Viteazu inspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea in pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul directiei de deplasare.


Masina a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, apoi a fost proiectata intr-o autoutilitara, care circula din sensul opus de mers, condusa de un alt barbat in varsta de 42 de ani.

Din nefericire, doi dintre ocupantii autoturismului implicat in accident au decedat.

„In urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 23.02.2023, la ora 01,16, am fost solicitati sa intervenim pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma unui accident rutier  produs in Municipiul Timisoara, pe Bd. Corneliu Coposu. La locul evenimentului s-au deplasat 15 pompieri din cadrul Detasamentului 1 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare, 3 ambulante SMURD, dintre care una cu medic. In sprijin a intervenit si o ambulanta SAJ cu medic.

In accidentul rutier au fost implicate un autoturism si o autospeciala de transport public, in care se aflau, in total, 9 persoane. In autoturism au fost identificate 4 victime incarcerate, dintre care 2 persoane constiente cu multiple traumatisme si alte 2 persoane (una de sex masculin si una de sex feminin), care au fost declarate decedate. Cele doua victime au fost transportate la spital de catre ambulantele SMURD”, a transmis ISU Timis.

Politistii care s-au deplasat la locul accidentului l-au testat cu aparatul etilotest pe conducatorul autoutilitarei, iar rezultatul a fost negativ. Tanarul in varsta de 18 ani care se afla la volanul autoturismului Volvo cu numarul AR-95-BTC nu a putut fi testat din cauza ranilor suferite in urma impactului.

“In urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei si al unui barbat, ambii in varsta de 19 ani pasageri in autoturism. De asemenea, conducatorul auto si un alt pasager, un barbat in varsta de 20 de ani, au fost raniti. Conducatorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei in cazul conducatorului autoutilitarei a fost negativ”, transmite IPJ Timis.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier. (V.E.)

Sursa foto: buletin de timisoara

Leave a Reply