Un primar liberal din Timis, demis din functie! “Am emis ordinul de incetare a mandatului”, a anuntat prefectul Mihai Ritivoiu

Liberalul Luchian Savu isi pierde, oficial, functia de primar al comunei Sandra. Prefectul Mihai Ritivoiu (PSD) anunta vineri, 24 februarie, ca a semnat ordinul de incetare a mandatului primarului pe motiv ca acesta a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. Savu contestase in instanta raportul ANI, dar recent a pierdut procesul.


„Am emis ordinul de incetare a mandatului de primar al comunei Sandra, domnul Luchian Savu, dat fiind ca raportul ANI privind incompatibilitatea domnului primar a ramas definitiv in instanta. Atributiile functiei de primar vor fi preluate din acest moment de viceprimarul comunei”, a anuntat, azi, Ritivoiu.

Potrivit unui comunicat de presa al ANI din 1 februarie 2019, „in mandatul 2012 – 2016 (Luchian Savu – n.r.) a detinut si exercitat simultan functia de primar si calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Scolii Gimnaziale Sandra, incalcand astfel dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”. (Mara Ion)

One thought on “Un primar liberal din Timis, demis din functie! “Am emis ordinul de incetare a mandatului”, a anuntat prefectul Mihai Ritivoiu

Leave a Reply