In 2023, toate drumurile duc la Timisoara! Capitala Culturala a Europei, promovata pe un banner urias, la Gyula, in Ungaria

La Gyula, oras turistic din Ungaria aflat la 135 de kilometri de Timisoara, in care se regasesc institutii importante ale comunitatii istorice romanesti din Ungaria si unde zeci de mii de romani isi petrec vacantele, incepand cu jumatatea lunii februarie, un afis publicitar de mari dimensiuni invita pe toti cei interesati sa viziteze municipiul Timisoara, care in acest an  poarta cu mandrie titlul de “Capitala Culturala Europeana”.


Afisul este amplasat pe str. Timisorii 55 (Temesvar Utca 55), din Gyula, si prezinta o superba imagine a Pietii Unirii din Timisoara, impreuna cu sintagma “In 2023, toate drumurile duc la Timisoara”, (“2023 – ban minden ut Temesvarra vezet”).

Consulul general al Romaniei la Gyula, Florin Trandafir Vasiloni, a asistat la inaugurarea acestui panou care promoveaza Timisoara. In urma dialogului diplomatului roman cu Ovidiu Megan, directorul executiv al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala 2023, a reiesit idea de a promova si la Gyula, in acest fel, acest proiect.

Parteneriatul dintre Consulatul General al Romaniei la Gyula si Asociatia Timisoara Capitala Culturala 2023, a dus la realizarea acestui proiect, la realizarea caruia a contribuit compania romaneasca Vital Vision View. (I.P.)

Leave a Reply