Concurs pentru tinerii avocati, lansat de UNBR! „Perspectivele profesiei de avocat in contextul tendintelor europene”, tema care poate aduce castigatorului 10.000 de lei

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) a lansat editia a III-a a concursului destinat tinerilor avocati, cu tema: ,,Perspectivele profesiei de avocat in contextul tendintelor europene”.


Concursul este destinat tinerilor avocati cu varsta pana in 35 de ani, interesati de perspectivele profesiei de avocat in contextul tendintelor europene.

Castigatorii primelor trei locuri vor fi premiati din bugetul asigurat de Fundatia Naumescu: Premiul I – 10.000 lei, premiul al II-lea  – 7.500 lei si premiul al III-lea – 5.000 de lei.

Termenul pentru comunicarea temei este de 10 zile de la anuntarea concursului (la adresa comunicare@unbr.ro), iar predarea lucrarii se va face pana in 2 aprilie 2023.

De asemenea, cele mai bune lucrari, indiferent de numarul lor, vor fi publicate in Revista Avocatul, editia destinata Congresului Avocatilor din 9 – 10 iunie 2023. Acestea vor fi selectionate de consiliul stiintific al revistei, in baza unui punctaj de la 1 la 10 acordat de membrii consiliului stiintific al revistei: av. dr. Dan Oancea, av. dr. Sergiu Stanila, av. dr. Flavia Teodosiu, av. dr. Mihai Hotca, av. dr Iosif Friedmann Niculescu. Pentru informatii: av. Monica Cercelescu, tel. 0741247123; Cristina Matei, tel. 0745096839. (I.P.)

Leave a Reply