Functii vacante de presedinti la 10 judecatorii de pe raza Curtii de Apel Timisoara, scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, in urma cu cateva zile, ca scoate la concurs nu mai putin de 138 de functii de conducere vacante sau care urmeaza sa se vacanteze pana 22.08.2023, la instante din toata tara.


Potrivit listei postate pe siteul CSM, la nivelul Curtii de Apel Timisoara sunt scoase la cvoncurs 9 functii de presedinti de instante, dintre care 2 la judecatorii din judetul Timis, 3 la judecatorii din Caras-Severin si 4 la judecatorii din judetul Arad. Este vorba despre Judecatoria Deta si Judecatoria Lugoj, din Timis, Judecatoria Resita, Judecatoria Caransebes si Judecatoria Oravita, din Caras-Severin, si Judecatoria Ineu, Judecatoria Chisineu-Cris, Judecatoria Gurahont si Judecatoria Lipova, din judetul Arad.

Concursul se va desfasura dupa urmatorul program:

8 aprilie – testarea psihologica, test scris

10 – 13 aprilie – testarea psihologica, evaluarea candidatilor de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea si rezistenta la stes, proba scrisa.

25 aprilie – 7 mai – sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere

28 mai – sustinerea testarii scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane. (G.I.)

Leave a Reply