Drept la REPLICA: Compania IKEA anunta ca „salariul net pentru colegii nostri din Timisoara porneste de la 3.000 de lei lunar fix”

Ca urmare a articolului publicat pe subiectul IKEA Timisoara, te rugam sa gasesti mai jos declaratia oficiala a companiei:


Declaratie IKEA

Pentru IKEA, bunastarea angajatilor nostri reprezinta o prioritate dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem. Astfel, ne-am luat angajamentul sa oferim un sistem de salarizare corect, incluziv si competitiv pentru toti colegii nostri, iar din acest motiv nu exista angajati in echipa noastra care sa primeasca salariul minim pe economie.

Salariile oferite de IKEA sunt stabilite in baza unui studiu amanuntit, care include un proces de evaluare a pietei din zona respectiva.

Salariul net pentru colegii nostri din Timisoara porneste de la 3.000 de lei lunar fix, acesta incluzand tichetele de masa si decontarea lunara a transportului. In functie de turele in care lucreaza, angajatii nostri primesc sporuri de weekend si de noapte, astfel adaugandu-se o valoare aditionala cuprinsa intre 10% sau 35% la salariul lor final.

In plus, dorim sa ne respectam angajamentul de a veni in sprijinul colegilor nostri cu cat mai multe beneficii aditionale posibile. Printre aceste beneficii se gasesc serviciile medicale gratuite, prin intermediul abonamentelor medicale private sau a asigurarii de sanatate, fond de pensie privata, programul de bonus anual IKEA, indemnizatia pentru work from home, voucherele de vacanta, cadourile pentru zilele de nastere si aniversarile de munca, reducerile de 15% la majoritatea produselor IKEA din magazinele din Romania, dar si reduceri in valoare de 30% la produsele din Magazinul cu Produse Suedeze si la aproape 2.000 de produse de amenajare a locuintei si de economisire a energiei in magazinele IKEA din toata tara.

Totodata, amintim beneficii precum sprijin parental aditional, cum ar fi o luna de vacanta suplimentara fata de cea prevazuta de lege pentru tati, astfel incat ei sa o poata fi alaturi de copiii lor de indata ce partenerele lor se intorc la munca, precum si posibilitatea ca mamele si tatii sa lucreze o luna part-time, atunci cand revin din concediul parental si sa primeasca salariu pentru munca full-time, precum si multe altele.

Constructia unui magazin IKEA este un proiect complex, care poate fi influentat de o serie de factori externi.

Procesul de recrutare in masa, demarat la 1 februarie 2023, nu a influentat in niciun fel planurile de deschidere a magazinului. (Diana Mocanu – Account Manager)

6 thoughts on “Drept la REPLICA: Compania IKEA anunta ca „salariul net pentru colegii nostri din Timisoara porneste de la 3.000 de lei lunar fix”

  1. Niste fatarnici! O cunostinta a aplicat la un job de la ei, are si experienta in vanzari si nu l-au chemat nici macar la un interviu. Cica nu gasesc oameni 🤮

  2. Hai sictir mă cu salariile voastre de cacao. 3000 de Ron din care scazi bonurile de masa , decontezi transportul și cât rămâne ….practic ……manipulare cu ajutorul masa media……..
    Declarație ….fac pariu că au plătit mai mult pentru articolul asta decât salariul net al lui angajat.
    Plus promisiunile bonusurilor nu este egal cu promisiunea electorală……

  3. Nu! 3500 lei net +30 lei bonul de masa. Și restul se acorda conform legii concediu + ca la medic mergi la medicul de fam. Iar pentru tați este stipulat în lege luna respectiva, iar restul bonus?

  4. Firmă de toată jena cu asemenea salarii.Cum ar putea să se descurce un om de rând cu 3000 de lei?
    Cel mai mic salariu ar trebui să plece de la echivalentul 1000 de euro,net!

  5. 3000 este salariul minim pe economie , nu s-a specificat dacă este net sau brut .

Leave a Reply