13.5 milioane de lei pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta “Pius Brinzeu” din Timisoara. Managerul Dorel Sandesc multumeste liderului PSD Timis pentru sustinere

Managerul Spitalului Judetean Timisoara, prof. univ. dr. Dorel Sandesc a semnat, azi, contractul de finantare pentru reabilitarea si dezvoltarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ,,Pius Brinzeu” Timisoara prin PNRR.


Solicitarile, absolut justificate venite din partea Ministerului Sanatatii si a altor autoritati nationale si internationale de a dezvolta serviciile ambulatorii sunt in sfarsit sustinute de un program major, au deblocat o suma importanta, respectiv 13,5 milioane de lei.

Trebuie remarcat faptul ca ministrul Sanatatii Alexandru Rafila si echipa coordonata de secretarul de stat, dr. Alexandru Rogobete, au realizat cu promptitudine ghiduri de aplicare clare, usor de utilizat, reusind sa se debaraseze de arhicunoscuta birocratie excesiva cu care ne-am confruntat in trecut si in care aplicantii se impotmoleau si de multe ori esuau.

”Apreciez factorul politic si multumesc in special domnului deputat Alfred Simonis pentru tot interesul si sprijinul acordat sistemului de sanatate din Timis. Vreau sa felicit fosta conducere a Spitalului, pe manager conf. dr Sorin Barac si echipa care a scris proiectul, coordonata de dr. Andreea Rata si sunt convins ca, asa cum am facut-o pana acum, vom colabora in continuare pentru dezvoltarea Spitalului nostru!”, a declarat prof. univ. dr. Dorel Sandesc, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ”Pius Brinzeu” din Timisoara. (M.I.)

Leave a Reply