DESCINDERI. Peste 155.000 de euro falsi, care urmau sa intre in circuitul financiar, confiscati de politisti. Reteaua de traficanti avea o „filiala” si in Timis

Mai multe persoane care au pus in circulatie bancnote contrafacute au fost retinute, azi, de politistii SCCO Arad, care au efectuat peste 20 de descinderi domiciliare in Bucuresti si 16 judete, printre care si Timis. In urma perchezitiilor, oamenii legii au descoperit si ridicat 155.300 de euro, bani contrafacuti, care ar fi urmat sa intre in circuitul financiar


Oamenii legii au efectuat astazi 23 de perchezitii in Bucuresti si 16 judete pentru destructurarea unei retele care punea in circulatie bani falsi.

„La data de 29 martie 2023, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, impreuna cu prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris, au efectuat 23 de perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti si judetele Prahova, Ilfov, Dolj, Dambovita, Valcea, Caras-Severin, Timis, Bihor, Salaj, Maramures, Cluj, Sibiu, Mures, Iasi, Giurgiu si Botosani, pentru probarea activitatii infractionale a persoanelor care pun in circulatie bancnote contrafacute. In urma perchezitiilor, politistii au descoperit si ridicat 155.300 de euro, in bancnote din cupiura de 50 de euro, 100 de euro si 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat sa intre in circuitul financiar”, a transmis IPJ Arad.

Au fost puse in executare sapte mandate de aducere si au fost audiate 21 de persoane. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul brigazilor de combatere a criminalitatii organizate Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Alba lulia, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Iasi, politistilor din cadrul serviciului de combatere a criminalitatii organizate Ilfov, Dambovita, Valcea, Caras-Severin, Salaj, Maramures, Sibiu, Giurgiu, Botosani, Gruparea de Jandarmi Mobila „Burebista” Brasov, Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, Politia Oras Chisineu-Cris si Sectia 3 Politie Rurala Chisineu-Cris. (I.P.)

Leave a Reply