Rares Bogdan, dupa lansarea zvonurilor ca numele sau apare in dosarul mitei de la Aeroportul Otopeni: „Am fost avertizat ca se va incerca compromiterea mea!”

Tensiuni intre taberele din PNL dupa ce, pe surse, a aparut stirea ca DNA ar urma sa ceara ridicarea imunitatii lui Rares Bogdan. Romania TV sustine ca numele europarlamentarului ar aparea in dosarul DNA privind inchirierea spatiilor de la Aeroportul Otopeni, in timp ce Rares Bogdan garanteaza ca nu are legatura cu acest subiect si ca nu stie nimic de nicio spaga.


„Nu am legatura cu subiectul… Asta cu spagile, la mine nu tine. Oricine ma cunoaste, stie. Faptul ca se incearca o compromitere a mea, legata de un caz…

Am inteles ca acel om a fost director pe vremea administratiei Cuc, la Aeroport. Nu are legatura cu PNL. Incerc sa ma justific pe o prostie absoluta..

Eu am fost avertizat ca daca voi continua sa emit pretentii – sa spun ca trebuie sa vina cei mai buni ministri la rotativa, pozitiile mele din Parlamentul European, se va incerca compromiterea mea. Am fost avertizat. Nu decid politicienii in Romania.

Am fost avertizat de prieteni, nu de serviciile de informatii. (…) Eu avertizez pe toata lumea ca nu am nicio legatura cu astfel de chestiuni! Nu am facut parte din Guvern! (…) Voi vorbi in continuare, nu ma voi opri!”, a mai spus Rares Bogdan, la Romania TV. (I.P.)

Sursa: BihorJust

Leave a Reply