DOREL in actiune! Un sofer din Arad a incercat sa goleasca rezervorul de benzina cu o bormasina. Autoturismul a luat foc

Gest incredibil facut de un barbat din Arad. A vrut sa scoata benzina din masina pe care intentiona sa o duca la casat cu bormasina. Doar ca, din cauza scanteilor, combustibilul s-a aprins, iar focul a cuprins autoturismul.


Incidentul s-a intamplat pe o strada din comuna aradeana Vladimirescu, unde un sofer care planuia sa isi duca autoturismul la REMAT a incercat sa goleasca rezervorul cu o bormasina. La primele scantei, masina a luat foc. Speriat, barbatul a sunat la 112. Nu au fost victime si nici alte pagube, iar pompierii au reusit sa stinga flacarile in scurt timp.

„Cauza probabila: actiunea unor persoane iresponsabile. In speta; proprietarul vrea sa predea masina la un centru de colectare deseuri metalice ai a vrut sa scoata benzina pe care o mai avea in rezervor. Pentru aceasta a incercat sa gaureasca rezervorul cu o masina de gaurit. Din cauza scanteilor mecanice masina a luat foc”, a transmis ISU Arad. (V.E.)

Leave a Reply