Valer Kovacs incepe sa-si deranjeze sefii din Politia Romana! Agentul de la Brigada Autostrazi, sanctionat disciplinar pentru ca si-a permis sa amendeze CNAIR

Urmarit de zeci de mii de “followeri” pe TikTok si pe alte retele de socializare, politistul Valer Kovacs se pare ca a intrat in vizorul sefilor din Politia Romana, care incearca sa-l readuca la statutul de angajat tacut al statului, care executa doar ce i se spune. Care nu are initiative, asa, de capu’ lui, si mai este si felicitat de cetateni…


Primul semn ca popularitatea lui Valer Kovacs incepe sa deranjeze la cel mai inalt nivel: o sanctiune disciplinara prin care i s-a atras atentia ca si-ar fi depasit responsabilitatile din fisa postului, in momentul in care a decis sa amendeze Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Un process-verbal intocmit in 02.01.2023, prin care institutia statului a fost amendata cu 3.045 de lei pentru indicatoarele rutiere neconforme sau distruse de pe Autostrada A1 Deva – Nadlac, unde agentul de la Brigada Autostrazi isi desfasoara activitatea.

“Oare de ce in tara noastra lucrurile se intampla fantastic de repede sub efectul amenintarii. Minune, panourile au fost inlocuite!”, spune Valer Kovacs intr-o filmare postata pe TikTok si care a obtinut aproape 7.000 de like-uri.

“Asteptam o minune de la divinitate sa rezolve aceasta problema. Nu doar a reparat acest indicator in 3 zile, ci amenda aplicata impotriva companiei de drumuri a facut aceasta minune. Se pare ca doar asa se misca lucrurile in Romania, intr-un timp record”, este alt mesaj video prin care, probabil, Valer Kovacs si-a enervat sefii.

Raspunsul acestora nu s-a lasat mult asteptat: agentul sef Valer Kovacs a fost sanctionat disciplinar si, cu siguranta, la sfarsitul anului va primi un calificativ slab, in ciuda succesului de care se bucura la publicul de pe retele de socializare. “Am contestat sanctiunea la ministrul Lucian Bode si mi s-a comunicat ca Politia Romana isi mentine sanctiunea”, a dezvaluit Valer Kovacs la o emisiune TV.

“Un om deosebit, care face ca lucrurile sa se intample pe autostrada, alaturi de colegi. Cu toate ca, deseori, sunt chiar sanctionati pentru adevar de cate un politruc plin de ifose, care nu stie pe ce lume traieste”, este consolat politistul de managerul unui servici station din apropierea Vamii Nadlac. (G.I.)

Leave a Reply