Luptatorul K1 Benny Adegbuyi, implicat intr-un grav accident rutier pe autostrada! „Am fost la un pas de tragedie, masina – dauna totala”

Luptatorul roman Benny Adegbuyi a fost implicat intr-un grav accident rutier, pe autostrada A2. Acesta se indrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment. Conform GSP, luptatorul nu a fost ranit, insa sotia sa, Elena, care era cu el, are o fractura la mana.


Masina in care se aflau cei 2, cu sportivul la volan, a intrat intr-un parapet pe Autostrada A2. “Astazi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanta, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, in timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o masina a aparut in ultima secunda de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontala, am tras de volan si am acrosat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealalta parte a drumului. Masina este dauna totala, dar cel mai important este ca toti care eram in masina suntem bine, multumim lui Dumnezeu.

Sotia mea Elena are doar o mica problema la mana si am preferat sa facem investigatii suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este sa aveti grija la volan pentru ca neatentia, chiar si pentru o singura clipa, va poate costa viata atat pe voi, cat si pe cei dragi” a spus acesta, intr-o declaratie pentru GSP.

Benjamin Adegbuyi a crescut in Aiud si este extrem de legat de oras.

Comunicatul Politiei:

“In aceasta dimineata, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Din primele verificari a reiesit faptul ca, in timp ce un barbat de 38 de ani, din municipiul Bucuresti, conducea un autoturism pe directia Bucuresti catre Constanta, ar fi acrosat un parapet median.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei femei in varsta de 35 de ani, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate. Conducatorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.” (V.E.)

Leave a Reply