“Digitalizam Vestul”: Pentru buna informare a companiilor, proiectul beneficiaza de doua buletine electronice lunare (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de beneficiar, si S.C. Diacostampet SRL, in calitate de partener, deruleaza Proiectul “Digitalizam Vestul”, cofinantat prin Programul Operational Capital Uman, Componenta 1: Competente digitale pentru angajatii din IMM, Operatiunea: Imbunatatirea nivelului de cunostinte/ competente/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajatilor.


Proiectul are ca obiectiv principal sprijinirea a 32 intreprinderi care isi desfasoara activitatea intr-unul din sectoarele economice identificate conform SNC si in unul din domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI din Judetele Timis, Arad si Caras-Severin, prin:

  • Furnizarea de programe de formare profesionala – competente digitale de baza, competente digitale avansate;

  • Evaluarea si certificarea competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale;

  • Elaborarea si introducerea unor programe de invatare la locul de munca.

Proiectul aduce beneficii directe atat companiilor, cat si angajatilor, in contextul  in care competentele digitale sunt imperativ necesare oricarui proces de administrare, flux de productie sau flux de servicii, iar  utilizarea eficienta a tehnologiilor digitale la locul de munca este insotita de competente digitale adecvate.

Pentru buna informare a companiilor, proiectul beneficiaza de doua buletine electronice lunare:  

Newsletter-ul “Digitalizarea intreprinderilor si perfectionarea angajatilor in domeniile TIC” care contine o prezentare generala a proiectului si rubrica ASTĂZI DESPRE care se modifica la fiecare numar si trateaza teme relevante precum: Cadrul legislativ privind digitalizarea in Romania; Securitatea cibernetica; Învatarea la locul de munca; Tendintele viitorului in dezvoltarea TIC.

Newsletter-ul „ECONOMIA CIRCULARA. Ce inseamna, ce beneficii aduce oamenilor, mediului si economiei?”, realizat pentru a veni in sprijinul intreprinderilor sa constientizeze rolul TIC in facilitarea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon si eficienta din punct de vedere al utilizarii resurselor.

Cele doua buletine electronice pot fi consultate accesand link-urile:

https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter__Digitalizam_Vestul

https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter_ECONOMIA_CIRCULARA

Informatii detaliate despre activitatile proiectului sunt disponibile pe site-ul beneficiarului CCIAT, la Sectiunea destinata proiectului (https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187) cat si pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100087674967693).

Companiile interesate in dezvoltarea profesionala a angajatilor, in evaluarea si certificarea competentelor acestora si in organizarea de programe de invatare la locul de munca in domeniul alfabetizarii digitale si a TIC sunt invitate sa comunice interesul de a se alatura proiectului. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la: Rafaela Colban, manager de proiect, e-mail: rcolban@cciat.ro si Rodica Olinic, expert comunicare, e-mail: rolinic@cciat.ro, Tel. 0722 503138.

Leave a Reply