Psycho Bunny, Barrow, Haikure si Evisu, branduri premium recunoscute la nivel mondial, aduse in ansamblurile mixte Iulius Town Timisoara si Palas Iasi de magazinul Fashiondrop (P)

Fashiondrop, multibrandul care a adus pentru prima data in Romania Psycho Bunny, Barrow, Haikure si Evisu, a deschis o locatie in ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara si urmeaza sa inaugureze o alta in proiectul Palas Iasi, dezvoltate de compania IULIUS. Magazinul este un concept de retail inovator pe piata din Romania, deoarece ofera cumparatorilor posibilitatea de a-si exprima individualitatea si spiritul rebel prin gama extinsa de articole premium cunoscute la nivel mondial prin unicitate, design-ul aparte si calitatea materialelor.


Iulius Town Timisoara si Palas Iasi, doua ansambluri mixte magnet in regiunile in care sunt prezente, sunt preferate de retailerii high-end care doresc sa se extinda si sa patrunda pe piete noi.

Cel mai nou exemplu il reprezinta Fashiondrop, magazin multibrand care a inaugurat o locatie in Iulius Town. Fashiondrop va inaugura urmatoarea sa locatie in proiectul Palas Iasi, in aceasta primavara.

Fashiondrop propune o noua perspectiva in fashion-ul romanesc, oferind o experienta deosebita celor care isi doresc ceva nou, facilitand accesul la patru branduri premium recunoscute la nivel mondial. Magazinul se adreseaza publicului tanar si nonconformist prin brandurile Barrow si Evisu, adultilor in cautare de calitate prin Haikure si Psycho Bunny, iar copiii sunt rasfatati cu articole pline de culoare de la Barrow si Psycho Bunny.

Barrow este un brand italian, dedicat nativilor digitali, care incurajeaza exprimarea creativa si unica a fiecaruia. Articolele Barrow sunt disponibile in Romania doar prin reteaua de magazine Fashiondrop, logo-ul brandului, un extraterestru in culori fosforescente, fiind recunoscut oriunde in lume.

Haikure creeaza denim pentru cele mai mari case de moda si vine cu propriul design, indraznet si accesibil ca pret. Haikure acorda deosebita atentie impactului asupra mediului, prin folosirea bumbacului minim tratat, vopsirea fibrelor cu pigmenti ecologici si rezistenti, dar si prin durabilitatea articolelor pentru a incuraja refolosirea lor.

Psycho Bunny reprezinta linia moderna de articole vestimentare din SUA, confectionate doar din bumbac PIMA (cultivat in Peru) de inalta calitate, cu un aer de indrazneala si eleganta. Logo-ul cu craniul de iepuras reprezinta o transpunere moderna a unui steag de pirati in cotidian.

Brandul Evisu este fondat in Osaka, Japonia, si este caracterizat prin obsesia pentru broderii complexe si detaliile pictate manual pe fiecare articol in parte. Logo-ul Evisu, un pescarus stilizat, este un omagiu culturii japoneze si a creat un adevarat cult printre cunoscatorii de jeans de pretutindeni.

Pe langa brandurile premium unice in lume, Fashiondrop are si un concept aparte al locatiilor fizice, care sunt o experienta in sine prin imbinarea colectiilor cu elementele arhitecturale deosebite ale magazinului. (I.P.)

 

One thought on “Psycho Bunny, Barrow, Haikure si Evisu, branduri premium recunoscute la nivel mondial, aduse in ansamblurile mixte Iulius Town Timisoara si Palas Iasi de magazinul Fashiondrop (P)

  1. Fashiondrop aduce o noua dimensiune a shopping-ului premium in Romania, avand o gama diversa de produse cu design unic si materiale de calitate. Acesta aduce un plus de stil si culoare in tinutele noastre zilnice, oferind o experienta exceptionala tuturor celor care vor sa se bucure de aceasta noua dimensiune a fashion-ului!

Leave a Reply