Iulius Town Timisoara, deschis in a doua zi de Paste. Afla programul special de sarbatori al magazinelor (P)

Sarbatorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, astfel ca, in perioada urmatoare, programul Iulius Town va fi unul special.


Daca mai ai de facut ultimele cumparaturi pentru masa de Paste si trebuie sa mai iei cateva cadouri, atunci cu siguranta trebuie sa stii ca ansamblul Iulius Town este deschis vineri, 14 aprilie, conform programului normal, 10 – 22, iar sambata, de la ora 10 pana la 18.

In prima zi de Paste cu totii suntem alaturi de cei dragi, iar mall-ul este inchis, cu exceptia Cinema City, dar de luni, 17 aprilie, programul revine la normal.

Si hypermarket-ul Auchan este deschis vineri, de la ora 07 pana la 22, si sambata in intervalul orar 07 – 18. Duminica este inchis, insa de luni se redeschide, de la ora 10, pana la ora 22.

Iulius Gardens este locul ideal pentru cei care vor sa se bucure de o promenada in natura. Caruselul Venetian este deschis, sambata, in intervalul orar 10 – 18, duminica este inchis, iar de luni revine la programul normal, de la 10 pana la 22.

Cinefilii vor descoperi noi intrigi cinematografice, la Cinema City, sambata, de la ora 10.30, pana la 18, iar duminica, de la ora 13,30 pana la 23. Fie ca alegi o pelicula 2D sau vrei sa te bucuri de experienta 3D, Cinema City, din Iulius Town, are o gama variata de filme, unde poti veni impreuna cu intreaga familie.

In acelasi timp, curiosii pot admira cele trei oua gigant, cu dimensiuni de 2 m, „incondeiate” manual de elevii de la Liceul de Arte Plastice si Liceul „Ion Vidu”. Cele trei proiecte au fost coordonate de artistul vizual Horatiu Cristian Pavelescu si sunt expuse in Atrium, pana pe 21 aprilie.

Formatul atipic i-a indemnat pe elevi sa experimenteze tehnici cunoscute si sa lase culorile sa prinda viata, iar elementele de art-nouveau sunt temele principale ce se regasesc pe cele trei oua. (I.P.)

Leave a Reply