International Tatoo Convention: Aydin Mod, una dintre cele mai bizare papusi Barbie din lume, invitata speciala la congresul tatuatorilor de la Timisoara

Timisoara International Tattoo Convention se va desfasura in perioada 21-23 aprilie, la Iulius Town. Evenimentul va aduna peste 50 de artisti din noua tari. Vor veni artisti din Hong Kong, Malaiezia, Germania, Italia ori Croatia.


Este prima editie a Timisoara International Tatoo Convention. Fiecare artist va avea scaunul lui, statia lui, si ei vor tatua in cele trei zile. Vom avea si multe evenimente conexe. Concerte de rock, DJ-seturi, dans, fetele cu foc, demonstratii de parkour – baietii aceia care sar de pe cladiri. Tinem sa implementam acest concept de conventie de tatuaj. Doar la tatuaje se foloseste termenul acesta. Nu este un festival, nu este expozitie, este conventie”, a declarat Sorin Stanca, organizatorul evenimentului, citat de Ziua de Vest.

Aydin Mod, cunoscuta si ca “Barbie modificata”, este invitata la prima editie a Conventiei de tatuaj de la Timisoara. Tanara din Italia a uimit o lume intreaga pentru pasiunea ei de a se „juca” cu propriul corp.

Si-a facut primele piercinguri la varsta de 11 ani. La 15 ani si-a taiat limba in doua si a inceput o serie de proceduri extreme, unele foarte controversate.

Astazi are peste 20 de piersinguri, tatuaje complexe pe tot coprul, si-a tatuat globii oculari si fata, si-a taiat narile, si-a pus fillere in obraji si acid hialuronic in buze. Mai mult, si-a facut unele “operatii estetice” in zona intima. Intentia ei este sa-si acopere intregul corp cu tatuaje, piercinguri si intentioneaza sa-si puna dinti metalici.

“Sincer, rareori acord atentie comentariilor, atat pozitive, cat si negative. Cred ca sunt doar pareri irelevante dictate de ignoranta si gusturile personale. Singura persoana pe care trebuie sa o multumesc sunt eu.

Sunt o persoana normala, traiesc cea mai buna perioada a vietii mele si daca cineva nu este in regula cu asta, pot sa stea departe de mine. Din fericire, am parte de mult sprijin si sunt inconjurata de oameni minunati. De obicei, ma inteleg mai bine cu oameni care au stiluri de viata diferite de al meu, ceea ce este surprinzator”, declara Aydin Mod pentru Dalystar.co.uk.

In cadrul Conventiei de la Timisoara vor concerta trupele Anton si Funk 28, vor fi sesiuni de DJ cu Zoleevee si Calibro45, vor fi demonstratii de parkour cu Olly, spectacol cu foc cu trupa Amaris Agni si multe alte surprize. (E.T.)

Leave a Reply