CCIA Timis: Prezentarea tehnologiei Rigenera si Microgrefarea dezvoltata de HBV Torino, eveniment adresat chirurgilor plasticieni, ortopezilor si reumatologilor

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert Italiana pentru Romania, in baza parteneriatului de colaborare dintre cele doua organizatii, continua organizarea evenimentelor cu caracter inovator in domeniul sanatatii cu un seminar de prezentare a experientei italiene in tratamentele bio de medicina regenerativa:


Tehnologia RIGENERA si Microgrefarea, dezvoltata de HBV Torino

Evenimentul are loc in data de 24 aprilie 2023, ora 11, in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I)

RIGENERA este o tehnologie de izolare si concentrare de microgrefe de celule progenitorii, iar MICROGREFAREA, in functie de tesutul care a fost dezagrgat, este solutia folosita de medicina regenerativa pentru abordarea diverselor afectiuni, precum: artroza, necroza, arsuri, cicatrici, escare, plagi, picior diabetic, vitiligo, lichen plan, aditie de os in stomatologie, dar si in scop cosmetic si regenerativ.

Evenimentul se adreseaza in principal chirurgilor plasticieni, ortopezilor si reumatologilor, dar si altor specialisti din alte domenii medicale.

AGENDA

10.50 – 11.00 – Primirea participantilor

11.00 – 11.10 – Mesaje de bun venit

11.10 – 13.00 – Prezentarea tehnologiilor RIGENERA si MICROGREFAREA, Dr. Bogdan IVANESCU

Participarea este gratuita.

Inregistrarea se face on-line prin completarea formularului ce poate fi accesat la adresa: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dys8. (I.P.)

NOTA: Relatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian.

Leave a Reply