FOTO „Blooming Season”, un guide-line fashion by Iulius Town Timisoara si stilista Lica Popescu (P)

Creeaza-ti propria primavara! Fii tu, fii original, lasa-ti personalitatea sa preia controlul, inchide ochii si urca pe valul de emotie care te strabate! Concepe outfit-urile care te definesc si bucura-te de tot ce te inconjoara! In aceasta primavara, este „Blooming Season”, iar Iulius Town, Palas Iasi si Iulius Mall Cluj impreuna cu fashion stylist-ul Lica Popescu ti-au pregatit o surpriza: un guide-line fashion pentru ca tu sa „infloresti” prin tinute, in acest sezon.


Culoare, vitalitate, personalitate, sustenabilitate, curaj, limite depasite sunt laitmotivele colectiilor primavara-vara pe care magazinele din Iulius Town Timisoara, Palas Iasi si Iulius Mall Cluj le expun. „Blooming season” te provoaca sa te redescoperi, sa depasesti bariere, sa profiti de culori si sa „infloresti” prin noile tale tinute.

Impreuna cu fashion stylist-ul Lica Popescu am creat un guide-line pentru sezonul primavara-vara, cu piese vestimentare de la brandurile pe care le iubesti. Catalogul cu outfit-uri, dar si cateva tips&tricks sunt disponibile online, iar video-ul inspirational pe paginile de Facebook ale celor trei proiecte.

Lica Popescu, fashion stylist: „Mizati pe confort. Pantalonii largi, tricourile din bumbac lejer, hanoracele supradimensionate si incaltamintea comoda sunt elemente-cheie in garderoba capsula. Indiferent daca optezi pentru variante minimaliste, atemporale sau daca mergi catre un trend cu elemente moderne, alege piesele ce te fac sa te simti bine si care iti pun in valoare personalitatea”.

Paleta cromatica abordata sezonul acesta are patru culori pastelate de baza, roz, albastru, galben si verde, ce se regasesc in majoritatea colectiilor. Imbinate cu nuante puternice, care dau un touch de personalitate, noile piese statement sunt potrivite intr-o varietate de combinatii, fiind adaptabile, atat pentru tinute elegante, cat si pentru cele casual.

Imprimeurile florale si accesoriile supradimensionate sunt alte doua must have-uri din acest sezon, conform fashion stylist-ul Lica Popescu. Tematica florala este cea mai buna varianta pentru a adauga feminitate si romantism tinutelor, iar cerceii, colierele si bratarile voluminoase completeaza lista unui sezon fashion reusit. Daca vrei sa aduci totul la superlativ, atunci poti apela la ochelarii dramatici.

Moda sustenabila este una dintre cele mai populare tendinte din acest sezon, iar alegerea acestor tipuri de piese vestimentare este o investitie in garderoba durabila. (I.P.)

 

 

Leave a Reply