Kultho a inaugurat la Iulius Town Timisoara cel mai mare magazin al sau (P)

In Iulius Town, povestea bijuteriilor rafinate continua cu un nou capitol, cel al deschiderii celui mai mare magazin din tara al brandului KULTHO. Noul concept pune in valoare o lume a bijuteriilor, definita de rafinament si eleganta, oferind atat piese unice semnate KULTHO si KULTHO DIAMONDS, cat si colectii emblematice ale brandurilor de renume international.


KULTHO s-a deschis recent la Iulius Town intr-un format nou si propune colectii de bijuterii cu design modern, piese clasice pentru ea si el, dar si inele de logodna si verighete. Fiecare vizita devine o incursiune plina de farmec intr-un univers fascinant al bijuteriilor pentru ca noul concept dispune de o suprafata generoasa, amenajata astfel incat intreaga experienta sa reflecte rafinamentul pe care brandul il promoveaza, tribut adus frumusetii si stralucirii.

Nascut ca un omagiu pentru maiestrie, traditie si frumos, KULTHO a adunat in portofoliu branduri de exceptie, cu o reputatie remarcabila la nivel international, cum sunt Annamaria Cammilli, Marco Bicego, Roberto Coin, Dinh Van, Giorgio Visconti, Salvini, Baraka sau Zancan.

Dincolo de unicitate si de estetica extraordinara a pieselor, valoarea bijuteriilor din colectiile KULTHO se datoreaza faptului ca sunt create manual de maestri artizani. De la diamante cu taieturi clasice, pana la bijuterii cu volume ample, iconice – adevarate piese statement, fiecare creatie poarta dupa sine o poveste unica, bazata pe tehnici si secrete dobandite in timp, prin curajul de a depasi mereu orizontul cunoscut. Inspiratia este data de simbolurile universale, de formele naturale, de frumusetea vietii de zi cu zi.

Pentru cererea in casatorie perfecta, gasesti o varietate de inele de logodna, iar pentru marele eveniment, poti alege dintr-o gama diversa de piese; de la cercei, coliere, inele, bratari pentru ziua nuntii, si pana la o selectie bogata de produse destinate mirilor, cum sunt butonii, ceasurile si bijuteriile din aur sau argint, accesorizate cu pietre pretioase. Dovezi ale iubirii si ale angajamentului profund, inelul de logodna si verighetele KULTHO sunt pur si simplu declaratia de care ai nevoie pentru a da tonul unor evenimente memorabile.

La KULTHO, fiecare bijuterie spune o poveste despre excelenta si rafinament, fiind creata special pentru a innobila momentele importante ale vietii.

Reteaua KULTHO numara 26 de magazine in toata tara, fiind cea mai mare retea de bijuterii si ceasuri de lux din Romania. Pe langa Iulius Town Timisoara, bijuteriile KULTHO mai pot fi descoperite si in alte locatii IULIUS − Palas Iasi si Iulius Mall Cluj. (I.P.)

Leave a Reply