VIDEO Un TIR incarcat cu masini Duster s-a rasturnat la iesirea de pe Autostrada A1, la intrarea in Arad. Soferul a murit la spital

Un autotren incarcat cu masini s-a rasturnat pe Autostrada A1, la intrarea in municipiul Arad, in noaptea de duminica spre luni, 8 mai, dupa miezul noptii.


Soferul in varsta de 43 de ani, din judetul Valcea, care s-a rasturnat cu automarfarul pe care il conducea a fost declarat decedat.

Acesta ramasese incarcerat dupa ce a ajuns cu autotrenul pe marginea drumului, fiind scos de pompieri si transportat in viata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

„In noaptea de 8 mai a.c., in jurul orei 0:30, pe breteaua de iesire de pe autostrada A1, la km. 538, calea 1, a avut loc un accident rutier. Din cercetari, a reiesit ca un barbat de 43 de ani, din judetul Valcea, in timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma accidentului, a fost ranit grav conducatorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca acesta nu consumase alcool.

Politistii Biroului de Politie Autostrada A1 continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, a transmis purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare si unul de stingere, cu 10 pompieri, au intervenit pe A1, in zona iesirii spre Zadareni, la un accident rutier.

La fata locului, echipajele au gasit un autotren ce transporta autoturisme, rasturnat in afara parti carosabile. Soferul era incarcerat si inconstient, dar in viata. Acesta a fost extras in viata de echipajul de descarcerare, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Arad. (V.E.)

Leave a Reply