Concerte live, delicii culinare din toate colturile lumii, la Street FOOD Festival din Iulius Town. Vineri – Byron, sambata – Mihail, duminica – CCSE (P)

A inceput cel mai apreciat festival cu delicii culinare, in Iulius Town Timisoara! Street FOOD Festival reuneste 24 restaurante pe roti, fiecare avand cate un specific diferit, aducand in Iulius Gardens o paleta impresionanta de bucatarii internationale.


Pe langa preparatele delicioase, Street FOOD Festival este renumit si pentru muzica live, iar editia aceasta, scena apartine artistilor: Byron, Mihail, Cred Ca Sunt Extraterestru si nu numai.

Surprize gastronomice si concerte se anunta in acest weekend la Iulius Town! Pofticiosii sunt asteptati sa incerce delicii de la food truck-urile prezente in Iulius Gardens. Gyros are specialitati grecesti, Mafia Chicken propune delicatese din pui, Bistro del Puerto aduce o bucatica din Spania, cu sangria, calamar si patatas bravas.

La Fries before Guys te bucuri de preparate, unde cartofii sunt „the main dish”, Romanian Burger are burgeri reinterpretati, Rotysseria este prezenta cu faimoasele Piadina romagnola si Porchetta, Crispyteria pregateste cele mai bune portii de crispy, Gourmet Street Food, Wrapp and Roll, Two Chefs si Burger Van au delicii cu specific american, iar Umami are Tagliata Chimichurri – steak de vita premium & sos argentinian sau New York hotdog.

Pofta de dulce poate fi domolita cu inghetata de la Thaice Cream, clatite de la Mnom Mnom sau Clatite de poveste ori chiar Canolli de food truck-ul cu acelasi nume. La Street FOOD Festival sunt prezente si truck-uri cu bauturi racoritoare, fresh-uri si multe altele.

In timp ce faci incursiunea culinara, pe scena Street FOOD Festival vor urca mai multe trupe apreciate la nivel national, dar si artisti solo si DJ. Timothy Kross si Byron canta vineri, 12 mai, sambata, pe scena vor urca David Todoran & The Six Martini Orchestra si Mihail, iar in ultima zi de festival te poti bucura de muzica lui Vlad Flueraru si a trupei Cred Ca Sunt Extraterestru.

Pentru cei mici este amenajat Kids Coner-ul, unde se pot distra in toboganul gonflabil si la simulatorul roller coaster. (I.P.)

Leave a Reply