Cei doi barbati cu cagule care au jefuit un „cazinou” din judetul Arad, in mai putin de un minut, au fost prinsi in timp record de politisti

Cei doi barbati care au jefuit o sala de jocuri de noroc din orasul aradean Chisineu-Cris, purtand cagule, au fost identificati si prinsi de catre politisti, la nici 24 de ore de la comiterea faptei.


Procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris a dezvaluit ca, prima data, au fost identificati doi clienti din local care ar fi fost complici ai barbatilor mascati.

Ei au fost ridicati pentru audieri, ulterior primind mandate de retinere pentru 24 de ore. Acestia au fost surprinsi in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere stand in genunchi si cu mainile ridicate, dupa ce atacatorii le-au cerut acest lucru.

Luni, la scurt timp dupa retinerea complicilor, au fost identificati si barbatii cagulati care au comis atacul, iar politistii au plecat in cautarea lor. Surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad au declarat ca suspectii principali au fost prinsi si sunt in custodia politistilor, urmand ca alte precizari sa fie facute dupa ce sunt dusi la procurorul de caz pentru a fi acuzati pe talharie calificata.

Reamintim ca doi barbati cu cagule au jefuit o sala de jocuri de noroc din orasul aradean Chisineu-Cris, sub amenintarea unui obiect ce pare a fi un pistol, conform imaginilor inregistrate de sistemul de supraveghere video si declaratiilor martorilor, suspectii fugind cu suma de 7.500 de lei. Atacul a avut loc duminica.

„Politistii orasului Chisineu-Cris au fost sesizati despre faptul ca, in incinta unei sali de jocuri de noroc din localitate, doua persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi amenintat casierul cu un obiect ce parea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecand intr-o directie necunoscuta. A fost constituita o echipa operativa, care efectueaza cercetari, in vederea identificarii si depistarii autorilor”, a transmis, luni, Inspectoratul de Politie Judetean Arad.

Surse din randul anchetatorilor declarasera ca jaful a durat un minut, iar suspectii i-au amenintat pe angajatii salii de jocuri, in timp ce cativa clienti au fost fortati sa stea in genunchi cu mainile ridicate. In acest timp, unul dintre agresori a scos banii din casa de marcat si i-a pus inr-un rucsac, dupa care cei doi au fugit. (V.E.)

Leave a Reply