Cat costa biletele la spectacolul de la Timisoara al celebrului actor american John Malkovich. Din cauza cererilor mari, site-ul TNT s-a blocat

Teatrul National din Timisoara a pus in vanzare, vineri, 19 mai, biletele pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY de Michael Sturminger, avandu-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich.


Biletele ar fi trebuit sa fie disponibile pentru cumparare, vineri, cu incepere de la ora 19, exclusiv in regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro.

Doar ca, aseara, din cauza numarului mare de accesari, site-ul TNT-ului s-a blocat.

„Din cauza avalansei de accesari, site-ul Teatrului National s-a blocat. Se lucreaza la remedierea acestei situatii. Va rog sa accesati direct site-ul Eventim.ro, care este platforma prin care Teatrul National vinde, dupa cum stiti, biletele online. Va multumim pentru intelegere”, a anuntat Teatrul National, pe Facebook.

Intrucat, printre iubitorii de teatru s-a lansat zvonul ca nu mai sunt bilete, TNT a venit cu o precizare.

„Teatrul National va roaga respectuos sa evitati diseminarea informatiilor false. Nu este “Sold out” la reprezentatiile spectacolului THE INFERNAL COMEDY cu John Malkovich. Biletele sunt in continuare in vanzare. Cumpararea biletelor este ingreunata de faptul ca avalansa de accesari simultane (de ordinul miilor) a dus la blocarea site-ului, deoarece resursele de pe servere, asa cum stiti, sunt limitate ca nivel de procese concomitente (conexiuni simultane la baza de date).  Va rugam, asadar, sa aveti rabdare. Biletele se vand in continuare. Va multumim”, au mai spus cei de la TNT.

John Malkovich va sustine doua reprezentatii la Timisoara, programate joi, 20  iulie si vineri, 21 iulie 2023, in Sala Mare a Teatrului National.

Pretul biletelor este de 440 lei, 240 lei, 180 lei si 120 lei, in functie de locul in sala de spectacole. (E.T.)

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply