Enjoy Sushi, noul restaurant japonez din Iulius Town Timisoara, propune un meniu exotic gandit de chef Alexandru Comerzan (P)

Una dintre zonele cu cele mai multe restaurante si cafenele din Timisoara si-a imbogatit oferta cu inca o locatie, unde iubitorii de sushi vor gasi o varietate de preparate japoneze. In Iulius Town, a fost inaugurat Enjoy Sushi, un restaurant unde complexitatea gusturilor si aromelor completeaza simplitatea design-ului specific culturii japoneze. Vino sa descoperi roll-urile delicioase, dar si de steak-uri de vita sau rata!


Iulius Town este locul in care timisorenii gasesc, in acelasi loc, 17 restaurante si cafenele, fiecare avand specificuri diferite, care fie celebreaza cultura unei tari, fie scot in evidenta cum amenajarile iesite din tipare pot deveni locul preferat pentru o iesire cu cei dragi. Paleta gastronomica multiculturala este completata, de curand, de Enjoy Sushi, un restaurant cu specific japonez, care va invita intr-o calatorie culinara in Tara Soarelui Rasare.

Iubitorii de sushi se pot bucura acum de 45 de tipuri de roll-uri proaspete preparate in noua locatie, aflata la parterul cladirii de birouri UBC 0. Tot la Enjoy Sushi, timisorenii pot incerca si udon – noodles japonez, soba – taitei preparati din faina de hrisca, tataki de somon – o specialitate care este pregatita cu ajutorul unei torte de bucatarie, dar si steak-uri de vita si de rata.

Pentru o experienta completa, si design-ul restaurantului a fost conturat dupa cultura japoneza. Simplitatea conceptului este inramata cu lemn pentru a-i introduce pe clienti in atmosfera unei adevarate trairi ikigai.

Enjoy Sushi este un concept nou pe piata din Romania, primul restaurant fiind inaugurat anul trecut, in Constanta. Enjoy Sushi este prezent in Constanta, Galati, Sibiu si, acum, si in Timisoara.

Enjoy Sushi, enjoy life, la Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply