“Lumea dinozaurilor” in Iulius Town! 26 de dinozauri giganti animatronici le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Nu rata nici super concertul Andrei Gogan din Iulius Gardens!

Dinozaurii au revenit in Iulius Town. Astfel, vizitatorii au sansa sa afle cele mai captivante, interesante si educative informatii, dar si sa interactioneze cu 26 de specii preistorice, reproduse in marime naturala. Intrarea in „Lumea dinozaurilor” este libera si te asteapta si o multime de surprize. Mai mult decat atat, duminica, 4 iunie, Andra Gogan va avea un super concert tot in Iulius Gardens.


Pana pe 11 iunie, Iulius Town are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legenda pe care toti timosorenii si nu numai sunt invitati sa o descopere. Parcul a fost cucerit de Triceratops , care a trait in Cretacic acum 70 milioane de ani si avea o lungime de 9 metri, inaltime de 3 metri si o greutate de 12 tone; de Carnotaurus sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trait in Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani in urma, pe arealele Chinei, Mongoliei si Americii de Nord; de Velociraptor, cunoscut si ca rapitorul super rapid, fiind foarte inteligent si un bun vanator, a trait in Epoca Cretacica tarzie, cu 75-71 milioane ani in urma.

In Atrium, ii veti gasi pe Ankylosaurus, care era cel mai mare si faimos dinozaur cu armura, Parasaurolophus, unul dintre dinozaurii cu cioc de rata si creasta lunga pe cap si pe Dimetrodon, care avea doua tipuri de dinti.

Lista nu se termina aici, dar pastram cateva surprize si pentru vizita fizica. Pe langa dinozauri sunt amenajate si photo cornere pentru cei care vor sa pastreze o amintire speciala din „Lumea Dinozaurilor”.

De asemenea, duminica, 4 iunie, Andra Gogan va invita sa cantati, sa dansati si sa va distrati la un super concert in zona Family Plaza, incepand cu ora 17,30.

Ia-ti prietenii neinfricati si vino sa descoperi „Lumea dinozaurilor” din Iulius Town si sa te distrezi la concertul Andrei Gogan! (I.P.)

Leave a Reply