Demolarea constructiilor ilegale care apartin clubului No Name merge mai departe. Tribunalul Timis a respins cererea de suspendare a dispozitiei primarului Fritz

Primaria Timisoara a anuntat ca, in prima instanta, Tribunalul Timis a respins cererea de suspendare a dispozitiei primarului Dominic Fritz privind demolarea constructiilor care ocupa domeniul public in zona clubului No Name.


Societatea care detine locatia, Soldado SRL a depus la Tribunal, in 22 mai 2023, o cerere de suspendare a dispozitiei primarului Dominic Fritz, care a solicitat autorizarea demolarii edificiului.

In 13 iunie 2023, Tribunalul Timis a respins cererea reclamantilor, au anuntat reparezentantii primariei.

”No Name ocupa un teren apartinand domeniului public, in suprafata de 6.552mp, cu o valoare estimata de 2,6 milioane de euro. Pentru acest teren nu exista contract de concesiune cu Primaria Timisoara, iar constructiile ridicate aici de firma nu au autorizatie de construire. Activitatile comerciale se desfasoara fara autorizatie de functionare si nu exista autorizatie ISU”, conform primariei.

La sfarsitul lunii aprilie, primarul Dominic Fritz a emis dispozitii de demolare in 7 cazuri in care firme ocupa ilegal terenuri publice. Una dintre aceste dispozitii se refera la No Name.

Primaria Timisoara a demarat in 2022 o analiza a situatiei terenurilor de pe malul Begai si zona Stadion, pentru a stabili situatiile raportate de-a lungul timpului despre proprietatea acestora.

”In urma unui proces minutios de documentare a reiesit ca peste 55.000 de metri patrati, evaluati la 22 de milioane de euro, care apartin domeniului public al municipiului Timisoara, au fost ocupati ilegal de decenii de diverse firme care au deschise localuri pe terenul Primariei”, mai spun reprezentantii institutiei.

La finalul lunii mai, Primaria Timisoara a castigat in prima instanta si impotriva reprezentantilor Terasei „Boss”, asupra carora au fost dispuse masuri de demolare a constructiilor ilegale care ocupa domeniul public. „Terasa Boss” ocupa o suprafata de 6.425mp cu o valoare estimata este de 2,6 milioane euro. (Mara Ion)

One thought on “Demolarea constructiilor ilegale care apartin clubului No Name merge mai departe. Tribunalul Timis a respins cererea de suspendare a dispozitiei primarului Fritz

  1. Cum se face ca un necunoscut al acestei comunități, aka Fritz sa ia decizii în numele comunității iar nimeni în orașul asta sa nu mai aibă nimic de spus, a ajuns Timișoara orașul refugiaților externi, a refugiaților interni, din Dolj, Gorj, Mehedinți, s. a. S a uitat complet de vremurile în care exista un aer Cosmopolit în URBE, azi pute..

Leave a Reply