Cinci fosti procurori, numiti judecatori la instante de pe raza Curtii de Apel Timisoara

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (foto) a analizat cererile de numire in functia de judecator formulate de zeci de procurori din toata tara. Intr-un final, dintre acestea 35 au fost aprobate, CSM trimtand catre presedintele Romaniei propunerile de eliberare din functia de procuror si numire in functia de judecator.


Este vorba despre procurori de la parchete de pe langa judecatorii si parchete de pe langa tribunale. Printre instantele care vor beneficia de aceasta „infuzie” de judecatori se afla si conci judecatorii de pe raza Curtii de Apel Timisoara.

Astfel, Adam Amina-Roxana, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, va fi numita in functia de judecator la Judecatoria Arad, Erina Alexandra-Paula, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta-Turnu Severin, la Judecatoria Lugoj, Piersinaru Radu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, la Judecatoria Faget, Radulescu Laura Adriana, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Moldova Noua, la Judecatoria Chisineu Cris, iar Percu Alexandra Claudia, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, la Judecatoria Resita. (G.I.)

Leave a Reply