Deputatul de Giroc Pavel Popescu, amenintari la adresa ministrului de Finante: „Va fi dat cu capul de pereti daca mai vorbeste!”

Amenintarile lansate impotriva ministrului de Finante, Marcel Bolos, venite din partea deputatului Pavel Popescu, originar din comuna Giroc, periurbana Timisoarei, in sedinta de luni, unde au fost mai multe discutii legate de masurile fiscale pe care intentioneaza sa le ia Guvernul Ciolacu.


Iata, mai jos, stenogramele cu amenintari la adresa lui Marcel Bolos, prezentate in exclusivitate la Antena 3 CNN.

Pavel Popescu: Am sacrificat oameni de la noi de dragul PSD, nu l-am vazut pe Bolos sa mearga sa il ia de gat pe seful ANAF. Toate aceste facilitati nu sunt corecte pentru aceasta tara, din punct de vedere politic daca am renunta la ele ne-ar arunca si mai tare in aer, Ciolacu ne-a lasat in aer cu aceasta declaratie in timp ce stam aici ar trebui sa luam niste decizii in PNL. Sa ne luam angajamentul ca PNL nu va vota aceste masuri. Bolos trebuie sa inteleaga ca va fi dat cu capul de pereti daca mai vorbeste despre subiecte care nu au fost discutate in partid.

Rares Bogdan: „De ce plateste PNL greselile PSD? Nu v-ati saturat? Sa taca decat sa vorbeasca prostii si sa dea el explicatii pentru greselile si prostiile lui Caciu. Si sa termine cu scoaterea facilitatilor. Ca nu voi sustine nici eu, si nici 90% din BEx -ul asta afectarea companiilor private. Vrem sa omoram agricultorii, constructorii? Sunt linii la care nu trebuie sa cedam. Sa o rezolve Ciolacu. Nu ma intereseaza. Pana acum Ciuca a tinut in mana problema. Acum sa o rezolve Ciolacu. Ciuca al nostru a tinut economia. Nu mai cedam! Daca cedam o sa avem o problema cu electoratul. Sa rezolve problema economiei, nu e problema mea azi. Nu pot sa intru in criza ca vrea Ciolacu”.

Acest lucru este fals. M-am ridicat in Biroul Executiv al Partidului National Liberal si am criticat pe acei colegi, nu stiu, nu ii cunosc, si nici nu vreau sa-i cunosc, care au avut curaj sa dea pe surse un astfel de citat. A plecat acea fraza in presa din Romania, fara ca ea sa fie rostita de cineva in interiorul sedintei.

Eu m-am ridicat in picioare si am spus ca singurul incompetent, iresponsabil de ceea ce inseamna gaura in bugetul Romaniei este ministrul Caciu. Ca sa inchidem aceasta discutie, in momentul de fata, Guvernul Romaniei este reprezentat de premierul tarii. Un premier al coalitiei. Daca premierul Romaniei a spus astazi ca aceste facilitati fiscale nu vor fi atinse, cu atat mai mult, PNL nu se va atinge de aceste facilitati. Acea fraza, cu datul de pereti a fost scoasa, nu este adevarata. A fost o scoatere din context care a aparut in presa din Romania”, a declarat Pavel Popescu, la Antena 3 CNN. (Mara Ion)

Leave a Reply