Vino in Iulius Town Timisoara si pregateste-te de vacanta cu Summer Sale! (P)

Summer Sale e aici, iar tu ai inca un motiv in plus sa investesti in piese vestimentare cheie, dar si sa adaugi garderobei tale cele mai noi tendinte. Vino la Iulius Town, profita de reducerile de pana la 70% si defineste-ti stilul cu articole de sezon! Urmareste microtrendurile, alege articole creative si reviziteaza-ti lista cu rezolutii din aceasta vara, intrand in atmosfera de vacanta cu o sesiune relaxanta de shopping!


Moda devine distractiva atunci cand ai optiuni nelimitate si reduceri la o varietate de piese vestimentare, articole de incaltaminte, produse din categoria beauty & care, dar si accesorii, bijuterii sau produse pentru copii. Consulta catalogul Summer Sale pe care Iulius Town l-a pregatit pentru tine si descopera promotiile din magazine!

Crop topurile, bodyurile, jeansii sau tricourile polo sunt elemente-cheie ale stilului casual actual si optiunile perfecte pe care sa le iei in calcul atunci cand te gandesti sa iti reinnoiesti garderoba de vara. Mango, Peek&Cloppenburg, Terranova, U.S. Polo Assn, Guess, Nissa, C&A, Colin’s, AC&Co, Fashiondrop, House au reduceri intre 30% si 70% la o selectie de articole. Si brandurile de incaltaminte te asteapta cu reduceri semnificative, astfel ca ai posibilitatea sa iti gasesti perechea potrivita la CCC, Sizeer, Ecco Shoes, Benvenuti, Xara Shoes, Il Passo sau Grid.

Vrei sa mergi la munte in aceasta vara? Daca nu te-ai antrenat suficient si ai nevoie de pregatire pentru traseele montane sau deja ai planificat vacanta la cabana cu prietenii, Intersport, Adidas sau Hervis afiseaza reduceri de pana la 50%.

Reduceri au si Parfois sau Splend`or, iar tu iti poti personaliza tinutele cu accesorii de sezon. Marionnaud, Pupa Milano, MAC, Cupio, Sabon, Yves Rocher sau Xpert Beauty te tin la curent cu cele mai noi tendinte in materia de beauty si au, de asemenea, reduceri de pana la 50% la o selectie de produse.

Pregateste-te de vacanta si nu uita sa consulti catalogul Summer Sale pentru sesiuni de shopping inspirate de summer vibes! (I.P.)

 

Leave a Reply