Schimbare de sef la ITM Timis! Ileana Mogosanu a fost avansata in functia de inspector sef, in timp ce Pavel Kasai va ocupa un post de adjunct

Rotativa guvernamentala isi face primele efecte si in teritoriu, in conditiile in care ministrii din Cabinetul Ciolacu incearca sa-si construiasca echipe cu care sa puna in aplicare planul de guvernare.


Astfel, prin decizia ministrului Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, de astazi, noul inspector sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Timis este Ileana Mogosanu, care, in ultimii ani, a ocupa functia de inspector sef adjunct, facand o echipa solida cu inspectorul sef Pavel Kasai.

Potrivit unor informatii din cadrul ITM Timis, Pavel Kasai va ocupa functia inspector sef adjunct, urma sa se ocupe de conducerea Serviciul Securitate si Sanatate in MUnca (SSM).

Il va inlocui in functie pe Athalvin Lupu, care conducea acest serviciu din 18 mai 2022. Schimbarea produsa azi la varful ITM Timis nu i-a surprins prea mult pe inspectori, intrucat era de asteptat ca, Ileana Mogosanu, extrem de apreciata in randul operatorilor economici din Timis, sa-l inlocuiasca in functie, la un moment dat, pe mai discretul politician de stanga, Pavel Kasai, membru cu state vechi al PSD Timis. (R.G.)

Leave a Reply