Nu-si doreste functia de director al SRI! Sorin Grindeanu a dezmintit zvonul ca ar candida pentru sefia vreunui serviciu secret

Sorin Grindeanu a dezvaluit ca este exclus sa candideze la functia de director al SRI, dupa ce mai multi politicieni au afirmat faptul ca acesta ar fi una dintre propunerile presedintelui Klaus Iohannis. Ministrul Transporturilor a explicat faptul ca exclude aceasta varianta, ca nu il atrage aceasta perspectiva si ca, din 2024, doreste sa fie tot deputat de Timis.


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Timisoara, daca va fi viitorul sef al SRI, dupa demisia lui Eduard Hellvig. Grindeanu a exclus categoric aceasta ipoteza. Mai mult, politicianul a precizat ca este deputat de Timis, lucru cu care se mandreste si ca isi doreste ca si din 2024 sa fie tot deputat de Timis.

”Nu e un lucru care sa ma atraga, nu imi doresc, nu ma intereseaza asa ceva, in… doua cuvinte, exclus”, este declaratia lui Grindeanu.

Functia de director al Serviciului Roman de Informatii a devenit libera, in urma cu cateva zile, dupa demisia liberalului Eduard Helvig. Tot mai multe persoane au vorbit despre ocuparea postului de catre timisorean, mai cu seama dupa ce premierul Marcel Ciolacu a lasat sa se inteleaga ca Grindeanu are sprijinul Ambasadei SUA pentru a acupa aceasta demnitate publica, insa ministrul Transporturilor exclude categoric aceasta varianta.

Exclus asa ceva. Sunt in politica din 96, sunt deputat de Timis, ma mandresc cu lucrul acesta si vreau sa raman in continuare deputat de Timis si din 2024. Nu am alte ganduri, exclus asa ceva. E un lucru cu care ma gandesc si o spu cu mandrie pe oriunde merg. Mandria asta ar trebui sa o simta toti cei alesi si sunt convins ca o simt mare parte din ei.

Am fost in ultimele 2 luni in aceasta dezbatere publica cu ramane Grindeanu, nu ramane, cu aceasta rocada. Daca e un lucru sa fiu bucuros ca am ramas e acela ca proiectele din zona noastra raman, dar asta nu ar trebui sa auda altii, raman prioritare in zona transporturilor. Incerc sa fac un echilibru cu toate zonele din tara”, a declarat Sorin Grindeanu. (Mara Ion)

Leave a Reply