Politisti locali aflati in patrulare pe o strada din Timisoara, agresati de doi indivizi! Atacatorii, retinuti de mascatii de la Interventie Rapida si vor fi cercetati pentru ultraj

O patrula de politisti locali, aflati in serviciu in aceasta dimineata, in jurul orei 09, in Piata Nicolae Balcescu, au fost agresati de doi barbati. In fapt, politistii locali legitimau o persoana care era suspecta de apelare la mila publicului, moment in care, doi barbati, frati, din primele date – fiii persoanei in cauza, S.R., de 33 de ani, si S.O., de 29 de ani, din Timisoara, au sarit la bataie, tragand de camasa unuia dintre politistii locali si rupandu-i gradele.


Imediat, politistii locali l-au retinut pe cel mai tanar dintre ei, cel de-al doilea fugind de la locul incidentului, si au chemat in sprijin echipajul din cadrul Compartimentului Interventie Rapida.

Acestia din urma, in baza semnalmentelor si a datelor avute, in scurt timp au reusit identificarea si retinerea celui de-al doilea barbat.

Cei in cauza au fost condusi la sediul Directiei Generale a Politiei Locale Timisoara, fiind ulterior predati lucratorilor delegati din cadrul Sectiei 3 Politie, in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, fiind apoi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. (Politia Locata Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply