Premiera: Firma Modvin Timisoara aduce in Romania produsele SAJ, lider mondial in productia de invertoare (P)

Firma Modvin organizeaza maine, 11 iulie, incepand cu ora 10, la Hotel Ibis din Timisoara, evenimentului intitulat “New Technologies for Quality Green Energy”, in cadrul caruia va prezenta, in premiera pentru Romania, compania si solutiile tehnice ale SAJ, lider mondial in productia de invertoare de la 1 KW monofazat pana la 125 KW trifazat.


Modvin face astfel inca un pas in dezvoltarea sa, asociindu-se cu SAJ, o companie activa la nivel mondial, plasata intre primele cele mai importante intreprinderi din China. In calitate de importator oficial si exclusiv al brandului in Romania, Modvin va deschide, tot in Timisoara, un centru de service SAJ.

Infiintata in 2008 in Timisoara, firma Modvin a inceput sa importe materiale si echipamente in baza unei colaborarii cu firma Genertec Italia.

SAJ este primul, dar nu si singurul brand pe care firma Modvin il va comercializa in Romania. In urmatoarele saptamani urmeaza sa fie semnate noi contracte prin care Modvin va deveni importator oficial al brandurilor Foxess (producator de invertoare) si Sun-Pro (producator de panouri fotovoltaice).

In prezent, Modvin importa deja branduri mondiale precum Deye si Huawei (invertoare), TW Solar, Risen si JA Solar. De asemenea, firma are in portofoliu numeroase lucrari realizate pentru beneficiari de mare anvergura, precum Nokia sau Continental. Potrivit directorului general Vincenzo Moderno, Modvin are deja peste 10 MW instalati in ultimele 8 luni de zile. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0755 750 000

Leave a Reply