Partidul REPER si-a infiintat filiala si la Timisoara! VEZI echipa de conducere a celei mai noi organizatii politice din capitala Banatului

Partidul REPER, prin deputatul Daniel Toda, responsabil in cadrul Biroului National al partidului pentru Regiunea de Vest, alaturi de copresedintii Patricia-Andrada Blidariu si Florin Marius Dicu, are bucuria de a va anunta ca s-a constituit Filiala Timisoara care si-a ales forul de conducere format din urmatorii:


Copresedinti – Patricia-Andrada Blidariu si Florin Marius Dicu

Adina Mester – secretar general,

Gheorghe Bucur – responsabil comunicare,

Virgil Gafita – responsabil resurse umane,

Arabela Stoicanescu – responsabil fundraising,

Flavius Gligor, Tania Aurelia Ionescu, Harry Muller, Daniel-Mihail Simion – membri

Faptul ca Filiala Timisoara si-a ales conducerea reprezinta un pas important in consolidarea structurii si a organizatiei noastre politice.

Organizatia locala isi propune sa promoveze valorile asumate de partidul REPER prin manifestul sau. Astfel, se poate observa ca Filiala din Timisoara va fi condusa de Co-Presedinti, iar cota de gen este mai mult decat un deziderat. Ea se realizeaza prin prezenta multor doamne in conducerea filialei. In consecinta, ne propunem sa fim o voce puternica si dedicata comunitatii locale.

Misiunea noastra principala este aceea de a aduce profesionalismul si, in acelasi timp, experienta, in prima linie de reprezentare, nu doar declarativ, ci concret, in structurile operationale din administratia locala. Viziunea noastra este una clar pro-europeana si multiculturala, Timisoara fiind a tuturor, indiferent de etnie si origine.

Prin intermediul acestei filiale ne obligam sa implementam politici si programe realizabile, nu promisiuni care nu pot fi livrate:  aceasta inseamna maturitate si experienta in reprezentarea publica. Prea mult timp ni s-au livrat doar promisiuni incalcate.

Ne vom concentra pe problemele specifice cu care se confrunta comunitatea si vom lucra indeaproape cu membrii nostri, cu organizatiile locale si cu cetatenii pentru a identifica solutii si a aduce schimbari pozitive in viata oamenilor.

Suntem increzatori ca prin aceasta noua filiala vom putea mobiliza si implica intreaga comunitate, atragand noi membri in partid si consolidand suportul pentru valorile si obiectivele noastre. Suntem deschisi la idei noi si suntem dornici sa lucram cu toti aceia care impartasesc viziunea noastra.

Pentru mai multe informatii despre infiintarea filialei noastre si activitatile viitoare va rugam sa vizitati website-ul nostru oficial www.partidulreper.ro, unde puteti gasi si manifestul REPER. (Copresedinti Patricia-Andrada Blidariu si Florin Marius Dicu)

Leave a Reply