Colterm Timisoara organizeaza Ziua Portilor Deschise la „Nodul Hidro”, in onoarea celebrarii Zilei Energeticianului

Cu ocazia celebrarii anuale a Zilei Energeticianului, care are loc in data de 20 iulie, Colterm S.A. Timisoara organizeaza un eveniment special intitulat „Ziua Portilor Deschise” la Centrala Hidroelectrica, cunoscuta sub numele de „Nodul Hidro”, recunoscuta si ca Uzina de apa de catre locuitorii din Timisoara.


Publicul larg este invitat sa participe in data de joi, 20 iulie, si sa viziteze unul dintre cele mai vechi si importante vestigii industriale din orasul nostru – Uzina Hidroelectrica Timisoara – un autentic muzeu al tehnicii. Aceasta este amplasata pe strada Frederic Chopin nr.1, in Cartierul Fabric (in apropiere de noul Parc al Uzinei). Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 14, iar programul se va incheia la ora 22.

Am pregatit un program relaxant pentru toti vizitatorii care vor onora evenimentul nostru. Acesta nu se limiteaza doar la vizitarea masinilor si utilajelor care dateaza din perioada imperiala si care au fost remarcabil conservate de-a lungul timpului, sau la explorarea fascinantei sali de lemn, ci include si o componenta de socializare.

Va invitam sa va alaturati noua pentru o ceasca de cafea, un suc, o inghetata sau chiar un snack. Nici cei mici nu au fost uitati. Pe masura ce parintii vor avea ocazia sa admire si sa fotografieze privelistea panoramica exceptionala a zonei si intregul baraj vazut de sus, copiii se pot bucura de o zona special amenajata pentru ei, cu un topogan gonflabil unde se pot juca si se pot distra.

Va asteptam cu caldura in data de joi, 20 iulie, pentru a evoca impreuna o mica parte din istoria imperiala a orasului nostru! (Colterm S.A. Timisoara)

Sursa foto: Spotlight Heritage Timisoara

Leave a Reply