Timisoara este Capitala Magiei, in 2023! Campioni mondiali si superstaruri international vor fi prezenti la festivalul Time For Magic (P)

In perioada 3-7 octombrie, la Timisoara revine festivalul TIME FOR MAGIC, cu campioni mondiali si superstaruri internationale la Magie.


Incapatanarea si munca unei echipe profesioniste si entuziaste au facut ca Timisoara, prin acest festival, sa devina un punct pe harta internationala a Magiei. Succesul de la prima editie a plasat festivalul de magie pe lista evenimentelor de top ale Timisoarei.

Time for Magic nu este un spectacol de scamatorii. Time for Magic inseamna ARTA MAGIEI la cel mai inalt nivel, cu cei mai talentati iluzionisti ai lumii.

“Ideea festivalului a pornit de la un vis, de a transforma Timisoara intr-o capitala a Magiei. Datorita proiectului TM2023, anul acesta Time for Magic capata si mai mare amploare, atat prin numarul de evenimente, cat si din prisma artistilor invitati. Putem spune ca Timisoara este Untold-ul la Magie!”, spune Minodora Magica, project manager.

Astfel, editia a doua Time for Magic va cuprinde mai multe spectacole, in 3 limbi, pe diferite scene din Timisoara:

  • 03 octombrie, Spectacol de Magie in Limba Germana la Cinema Victoria;

  • 03 octombrie, Spectacol de Magie in Limba Engleza la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului;

  • 05 octombrie, CloseUp Magic si Street Magic (intrarea libera, urmeaza sa anuntam locatia);

  • 05 octombrie, Fun Club cu intrebari si povesti despre arta iluzionismului spuse de faimosii magicieni (intrarea libera, urmeaza sa anuntam locatia);

  • 05 octombrie, Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea libera, urmeaza sa anuntam locatia);

  • 07 octombrie, MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali si Superstarurile Internationale, toti pe aceeasi scena la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Unul dintre atributele cu care s-a asociat chiar de la inceput Time for Magic este VALOAREA remarcabila a artistilor. Dintre cele mai mari nume din lumea magiei au urcat anul trecut pe scena festivalului. In aceasta a doua editie, festivalul surprinde si mai mult.

Iata, artistii invitati:

  • AARON CROW (Belgia) – Nr.1 Mondial la Danger Magic

Este superstarul AMERICA GOT TALENT cu peste 500.000.000 de vizualizari online! Este un artist extraordinar care a sustinut show-uri in peste 80 de tari si care a inmarmurit publicul prezent la prima sa aparitie in Romania in cadrul primei editii Time For Magic. Se intoarce cu un act NOU la care te poti oferi voluntar, sau mai bine te rogi sa aleaga pe altcineva.

  • CHRISTIAN WEDOEY (Norvegia) – Nr. 1 Mondial la Underwater Escapes

Este vedeta GOT TALENT in Europa (UK, Suedia, Norvegia, Cehia, Grecia, Spania, etc..) cu peste 1.000.000.000 de vizualizari in mediul online, este cel mai bun evadator de sub apa al momentului si este recunoscut ca fiind HOUDINI al vremurilor noastre. Are 1.500.000 de urmaritori pe YouTube si este in TOP 5 TikTok-eri ai Norvegiei,  revine la festival la cererea publicului.

  • LEA KYLE (SUA) – Nr. 1 Mondial la Quick Change Magic

Diva Magiei la nivel mondial, vine pentru prima data in Romania. Inovatiile sale la categoria Quick Change Magic, au transformat-o intr-un superstar la America Got Talent unde a primit Golden Buzz si a devenit peste noapte idolul sotilor si sotiilor care pierd mult timp la imbracat.

  • YOUNG MIN (Coreea de Sud) – World Champion at General Magic

Pentru prima data in Romania, vom vedea live cel mai magic act artistic la nivel mondial! Exact ca in Stapanul Inelelor sau Harry Potter, coreeanul Young-Min vine sa ne “stinga lumina”… Cu totii ne vom intreba logica inca o data: exista sau nu, Magie?

  • FLORIAN SAINVET (Franta) – World Champion at Manipulation Magic

Vine pentru prima data in Romania, The Robot Dream act, numarul care a facut parte din cele mai tari show-uri din lume precum: Cirque de Soleil, The Illusionists, AGT Superstar sau France’s Got Talent.

  • ANDREY JIGALOV (Germania) – Nr. 1 Comedy act at Cabaret du Monde

Vine pentru prima data in Romania, inegalabilul si inconfundabilul comediant de la faimosul show “Le Plus Grand Cabaret du Monde” de Patrick Sebastian. Este imposibil sa nu razi cand il vezi pe scena, chiar trebuie sa faci tu o magie ca sa nu razi cu lacrimi.

  • ANCA & LUCCA (Austria) – World Champion at Mentalism

Fiind foarte apreciati anul trecut, revin la Timisoara, de data aceasta cu un spectacol complet ce va fi prezentat in limba engleza.

  • WOLFGANG MOSER (Austria) este magicianul vienez cu cele mai multe bilete vandute

Un Maestru al iluzionismului, inzestrat cu o minte geniala si talent exceptional creeaza momente de magie incredibile care sfideaza complet legile naturii si ale logicii. Va sustine un spectacol complet in limba germana.

  • JOHANNES (Romania) a fost pionierul magiei moderne in Romania

Este singurul magician roman care a avut propria emisiune TV. Cariera sa are o contributie foarte mare la promovarea artei iluzionismului de calitate in tara noastra. A fost mereu o referinta si o sursa de inspiratie pentru comunitatea celor pasionati de magie.

  • LORENZO-CRISTIAN (Timisoara) este cel mai titrat magician roman

Este artistul timisorean independent cu cele mai multe bilete vandute. Sustine turnee si spectacole in limbile: romana, spaniola, engleza si germana. Este primul roman care a devenit membru The Magic Circle – Londra, avandu-i colegi pe David Copperfield, Dynamo, Regele Charles al Marii Britanii si primul roman care a participat la Olimpiadele de Magie FISM.

It’s time for magic!

Proiect finantat prin Programul cultural national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023”

Actiune cofinantata de Consiliul Judetean Timis, prin programul TimCultura 2023″

(Impact Press)

 

Leave a Reply