Accident in Gara de Nord Timisoara! Un sef de tren s-a urcat pe un vagon si s-a eletrocutat, fiind transporat in stare grava la spital

Un sef de tren din Timisoara a  fost transportat in stare grava la spital, dupa ce s-a electrocutat pe acoperisul unui vagon. Incidentul grav a avut loc in Gara de Nord din Timisoara, ieri, sub privirile calatorilor aflati pe peron.


Totul s-a intamplat in ce barbatul de 33 de ani facea manevrele pentru gararea unui tren de marfa. La un moment dat, acesta s-a urcat pe acoperisul unui vagon, insa s-a apropiat prea mult de linia de tensiune, moment in care s-a electrocutat si a cazut secerat.

Martorii au sunat imediat la 112. Barbatul a suferit arsuri pe maini, pe trunchi si pe fata. El a fost dus de urgenta la spital.

In data de 30.07.2023, in jurul orei 13,00, un barbat in varsta de 33 de ani, aflat in timpul serviciului in statia CFR Timisoara Nord in functia de sef tren pentru formarea trenului de marfa 67908. in timpul manevrelor de formare a trenului, la linia 9 din statia CFR Timisoara Nord, fara nici un motiv, a urcat pe acoperisul unui vagon si a intrat in influenta retelei de contact cu tensiunea de 27 KV.

A fost observat de impiegatul de miscare ce se afla pe peron, cel care a avizat serviciul unic de urgenta. Barbatul a fost gasit cazut langa vagon, constient si cooperant cu medicii si organele de politie prezente la fata locului, prezentand urme de arsuri electrice in zona superioara a corpului. A fost transportat la spital pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate”, transmite IPJ Timis. (I.P.)

Leave a Reply