Crima pe o strada din Sibiu! Un barbat a fost lovit cu o ranga in cap, in urma unui conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost omorat, sambata seara, pe strada Henri Coanda, din Sibiu, in urma unui conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool. Agresorul a disparut de la fata locului, imediat dupa eveniment, insa politistii au reusit sa-l prinda, totodata fiind gasita si obiectul contondent cu care s-a comis crima.


Crima a avut loc sambata, in jurul orei 22,30, pe strada Henri Coanda din Sibiu. Martorii povestesc ca totul a pornit in urma unui scandal spontan, dar si pe fondul consumului de alcool. Se pare ca mai multi barbati s-au luat la harta, moment in care unul dintre ei l-a lovit pe altul cu un obiect dur.

Martorii povestesc ca totul a pornit de la un scandal spontan, care a degenerat in crima. „Un barbat in varsta de aproximativ 56 de ani s-a luat la bataie cu patru, cinci barbati, iar unul dintre ei i-a dat cu o bata in cap si a murit”, a povestit un martor.

Imediat dupa crima, autorul a aruncat arma, dupa care a fugit. La scurt timp, mai multe echipaje de politie au intervenit la fata locului. Oamenii legii au inceput imediat cautarile pentru a-l identifica pe individul aflat in libertate. Cateva minute mai tarziu, acestia au reusit sa il gaseasca. El a fost dus la audieri.

In ceea ce-l priveste pe barbatul atacat, in varsta de circa 50 de ani, echipajele SMURD solicitate in zona n-au mai putut face nimic pentru el, decat sa constate decesul.

Trupul neinsufletit al acestuia a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legala. (V.E.)

Leave a Reply