CCIA Timis: Firmele timisene sunt invitate sa participe la Forumul de Afaceri al Initiativei celor Trei Mari (3SI)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene sa participe la cea de-a 5-a editie a Forumului de Afaceri al Initiativei celor Trei Mari (3SI), care va avea loc la Bucuresti, in data de 7 septembrie, in marja Summit-ului 3SI organizat pentru a doua oara, la Bucuresti, dupa editia din 2018. Se va participa la evenimente de networking personalizate, discutii de grup si prezentari sustinute de lideri mondiali!


La eveniment vor participa Presedintele Romaniei, Prim-ministrul Romaniei si membri ai Guvernului Romaniei.

Vor fi prezenti reprezentanti ai mediului de afaceri, experti, reprezentanti ai societatii civile si factori de decizie din statele si tarile partenere care sustin Initiativa celor Trei Mari – Comisia Europeana, Germania si SUA.

Forumul 3SI din acest an propune spre dezbatere cele mai fezabile proiecte stabilite in 2018 care vor beneficia de sprijin politic, tinand cont de noile realitati economice si geopolitice.

Agenda Forumului include un panel de dezbateri la nivel inalt si trei paneluri pe teme prioritare atat din perspectiva Uniunii Europene, cat si a relatiei transatlantice: energie (decarbonizare, surse regenerabile pe baza de hidrogen), transport (dezvoltarea retelelor feroviare si rutiere) si interconectivitatea digitala pe axa nord-sud (securitatea cibernetica si siguranta implementarii inteligentei artificiale). (https://3seas.eu/)

Initiativa celor Trei Mari este o platforma politica flexibila si informala care reuneste 12 state membre ale Uniunii Europene situate intre Marea Baltica, Marea Neagra si Marea Adriatica – Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia. (I.P.)


Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

Leave a Reply