Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara descurajeaza comertul ilegal cu bilete de intrare la meciurile de fotbal. Amenzi de pana la 3.000 de lei

Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor cu ocazia derularii partidelor de fotbal din cadrul “SuperLigii Romaniei”, ce se desfasoara pe Arena “Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.


Accesul spectatorilor in incinta arenei se face pe baza biletelor si abonamentelor puse la dispozitie de organizator. Va recomandam sa nu achizitionati bilete din alte surse si nu incurajati aceasta practica intrucat riscati sa fiti inselati si sa cumparati bilete falsificate. Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, cu modificarile si completarile aduse de Legea nr. 10 din 2012, precizeaza faptul ca, revanzarea biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret, constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei. 

Daca sunteti martorii savarsirii unor astfel de fapte sau daca aveti cunostinta despre astfel de practici, va rugam sa va adresati fortelor de ordine, in mod direct sau apeland numarul unic de urgenta 112.

Va multumim pentru intelegerea manifestata fata de masurile luate pentru desfasurarea in conditii de siguranta a acestor competitii sportive. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply